Triomftocht HMSHost duurt voort

Triomftocht HMSHost duurt voort

2020 is nog maar nauwelijks van start of de prijzenkast van HMSHost is al goed gevuld. Maar liefst zes HMSHost winnaars stonden op het podium bij de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava begin dit jaar. Daarnaast zijn de Food Professionals van HMSHost met de Team Spirit Award en de Innovation Award - die is uitgereikt aan ‘Soup and Bakery by De Verspillingsfabriek’- naar huis gegaan, twee belangrijke Business Awards die Amsterdam Airport Schiphol uitreikt.

HMSHost regeert begin januari op het podium bij de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. En dat is vooral de verdienste van Richard Theisen. Al een kwart eeuw is Richard Theisen betrokken bij de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava, en stimuleert hij alle deelnemende HMSHost collega’s om het beste uit zichzelf te halen.

Lekkerste wedstrijden 

Zelf heeft Theisen Het Lekkerste Broodje in 2001 en 2008 gewonnen, behaalde hij verschillende 2e en 3e plekken en vele sponsorprijzen. Eveneens onder zijn bezielende leiding zijn er vanuit HMSHost vele winnaars geweest. Dat was de reden voor de SVO vakopleiding om Richard als allereerste te huldigen als ‘Excellente SVH Leermeester’. Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol: “Innovatie en met name productinnovatie is in onze branche een must. Het is dan ook mooi om te zien dat dit in de cultuur van HMSHost verankerd is. Met zijn passie en bevlogenheid is Richard Theisen hier een sprekend voorbeeld van. Al 25 jaar heeft hij het team van HMSHost gecoacht en onder zijn bezielende leiding heeft dit geleid tot 17 eerste prijzen, 15 tweede prijzen en 11 derde prijzen. Naast deze enorme prijzenkast hebben Richard én zijn collega's ook nog vele sponsorprijzen in de wacht gesleept. Over de afgelopen 25 jaar zijn dat naar schatting nog zo’n 50 stuks.”

HMSHost Schiphol 

Het eveneens bekroonde team van Food Professionals wordt binnen HMSHost opgeleid tot chefs van de toekomst. Deze opleiding is in huis ontwikkeld, in samenwerking met SVO, vakopleiding food in Houten. De Food Professionals zijn echte ambassadeurs van het horeca ambacht, die de opgedane kennis met hun collega’s op de werkvloer delen, maar daarnaast het perfecte voorbeeld van gastheer/-vrouw zijn. De manier waarop passagiers zich op hun gemak voelen, wordt voornamelijk bepaald door de interactie met mensen op de luchthaven. Juist de aandacht die deze groep verspreid onder collega’s én gasten, maakt dat zij als winnaar zijn uitgeroepen. Ad Willemsen, General Manager HMSHost Schiphol: “Ik ben bijzonder trots dit jaar weer twee awards te mogen ontvangen van Royal Schiphol Group. Dit weerspiegelt een jarenlange uitstekende samenwerking. De prestigieuze prijzen zijn een erkenning voor onze gepassioneerde teams die iedere dag bezig zijn onze service en dienstverlening continu te verbeteren. Door de aandacht die zij aan onze gasten en partners schenken, maken zij het verschil. Dat dit beloond wordt, is een mooie kroon op ons werk.” Hiermee doelt hij mede op de Innovation Award voor het duurzame concept ‘Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek’ die haar deuren in februari 2019 op Amsterdam Airport Schiphol opende. Een gezamenlijke aanpak van Royal Schiphol Group, De Verspillingsfabriek en HMSHost International voor het project maakt echte verandering mogelijk en laat zien hoe er geen voedsel en talent wordt verspild door het in te zetten om nieuwe producten te creëren. 

 

 

Artikel delen