Branchenieuws

Van Campen in de race voor belangrijke award

Claire van Campen, General Manager van het American Hotel, is als enige Nederlandse vrouw genomineerd voor de finale van de Global Women Leadership Award.  

Claire van Campen is de Nederlandse afgevaardigde voor de Global Women Leadership Award. Zij is onlangs verkozen tot 'Winner of GWAward Holland in Leadership.' 13 en 14 juli vindt de finale plaats in Londen. 

Renovatie 
Claire van Campen nam vorig jaar het managersstokje over van Max Hermers. Hermers heeft de succesvolle aftrap gedaan voor een omvangrijk renovatieproject van het gehele American Hotel. Van Campen is bezig om het American Hotel en het fameuze Café Americain naar de volgende fase te begeleiden. Het luxe hotel met al haar Art-Nouveau grandeur zal een prominente plek in de Amsterdamse hotellerie behouden. Het American Hotel is eigendom van de bekende Nederlandse hotelfamilie Dijkstra en onderdeel van Eden Hotels. Van Campen werkte al voor het American Hotel van 2005 tot 2010 en behaalde zelfs de felbegeerde Dutch Hotel Award met haar team. Daarnaast heeft ze functies bekleed bij onder andere NH Grand Hotel Krasnapolsky, het Koninklijk Instituut voor de Tropen en de Eden Hotels Rembrandt Square en The Manor in Amsterdam.

Reacties

afbeelding van taliza vermeulen

Winnaar!

Reactie toevoegen