Branchenieuws
Foto Jorn van Eck

Vlaar breidt uit met horeca in Almere

Arlo en Liliane Vlaar van restaurant Vlaar uit ’s-Graveland gaan met het nieuwe horecabedrijf Paviljoen de Oostvaarders de horeca-activiteiten van het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders voortzetten.

Vorig jaar nog haalde het restaurant Vlaar in ’s-Graveland het landelijke nieuws. Er stond een reservering voor de privéruimte van het etablissement in de agenda, maar niemand wist dat wereldster Ed Sheeran daar achter zou zitten. De zanger lunchte aan de waterkant, vlak voor zijn concert in de Johan Cruyff Arena. Een wereldster in je zaak maak je niet dagelijks mee, maar nu staat het horeca-echtpaar dus een hele andere uitdaging te wachten. 

Richten op duurzaamheid
Beheerder Stad & Natuur Almere heeft via een openbare aanbesteding gezocht naar een nieuwe horecaondernemer en Vlaar is daarbij als beste uit de bus gekomen. Paviljoen de Oostvaarders wordt een gastvrije en inspirerende dagzaak in een groene omgeving met uitzicht op het schitterende moerasgebied van de Oostvaardersplassen tussen Almere en Lelystad. Arlo Vlaar: “Wij zijn ontzettend blij met deze mooie nieuwe locatie. We gaan ons met duurzaam, groen en gezond eten en drinken richten op alle bezoekers van de Oostvaardersplassen en het Natuurbelevingcentrum. Van scholen tot grootouders met hun kleinkinderen tot natuurtoeristen en zakelijke groepen. Naast het groene concept is het uitgangspunt van deze bijzondere ontmoetingsplaats het unieke karakter van het gebied zelf: de prachtige Oostvaardersplassen.”  Liesbeth Bronkhorst, directeur/bestuurder van Stad & Natuur legt uit waarom Vlaar is gekozen: “Uit hun plannen bleek dat ze erg gericht zijn op samenwerking met de betrokken partijen Stad & Natuur en Staatsbosbeheer om publiek, scholen en de zakelijke markt de Oostvaardersplassen te laten beleven. Zij hebben hun kwaliteit bewezen in hun huidige horecabedrijf, het Gooische restaurant Vlaar in ‘s-Graveland. We hebben er alle vertrouwen in dat zij een mooie toevoeging zijn aan het Natuurbelevingcentrum.” Het nieuwe restaurant zal voor iedereen van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn. De openingsdatum wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen