Fastservice

TRECK al op 3 stations gerealiseerd

Stations Amersfoort, Haarlem en Leiden hebben de primeur van TRECK, een nieuwe fast foodservice. 

De 29 vestigingen van De Broodzaak worden aankomend 1,5 jaar op alle NS-stations vervangen door TRECK: dé plek voor verse, eigenzinnige snacks en drankjes voor treinreizigers met lekkere trek. Stations Amersfoort, Haarlem en Leiden kregen de primeur en openden afgelopen week alle drie een nieuwe TRECK store. Heb jij super veel haast, maar toch zin in een gezonde bite? Dan hoef je vanaf nu bij de TRECK’s op deze stations niet meer te wachten. Na een keuze uit het gevarieerde assortiment ben je via de zelfscankassa namelijk weer razendsnel op weg. Kiezen, scannen en weer door. Hoe makkelijk is dat?

#kannietwachten
Reizigers verblijven gemiddeld slechts vijf minuten op het station. Snel iets lekkers én gezonds kunnen eten, is daarom belangrijk. En vooral rond vier uur 's middags rammelt je maag flink, blijkt uit onderzoek. TRECK speelt daar op in met een gevarieerd assortiment van koude en warme, maar vooral verse en lekkere snacks. Bij TRECK liggen de gerechten versbereid klaar en kun je met de zelfscankassa’s razendsnel betalen. Grab, scan & run. Lekker makkelijk en snel zodat je op tijd je trein kunt halen.

Broodje buikspek & pizzatwisters
TRECK heeft heerlijke gerechten in het assortiment die net een beetje anders zijn. Lekker én eigenzinnig. Denk daarbij aan rijk belegd broodje tasty buikspek (geen spekbuik) met Hoi Sin en pickled komkommer of een broodje hummus met gegrilde aubergine en Za’atar. Liever iets warms? Kies dan voor een smaakvolle soep óf de speciaal voor TRECK ontwikkelde pizza-twisters. Dat is pizza, maar dan niet plat. Een lekkere must eat en handig voor on the go!

Supersnelle koffie
Om de reiziger nog sneller te bedienen, is samen met Jacobs Douwe Egberts gekeken naar een koffiemachine waarbij snelheid, bedieningsgemak en kwaliteit in balans zijn. En onderscheidend van het andere koffieaanbod op het station, kun je bij TRECK genieten van twee heerlijke DE koffiemelanges ‘Jan’ en ‘Theo’ die speciaal zijn ontwikkeld voor de horeca.

Duurzame bedrijfskleding
TRECK denkt ook aan het milieu. De kleding van alle TRECK-medewerkers is gemaakt van gerecyclede PET flessen (R-pet); een duurzaam product. Nadat het etiket en de dop zijn verwijderd, worden de plastic flessen chemisch gespoeld en in de shredder vermalen tot granulaatkorrels. De korrels worden gesmolten en tot een draad gesponnen, waarna de bedrijfskleding van TRECK wordt geweven. Het hergebruiken van PET flessen is een stuk minder belastend voor het milieu dan wanneer er nieuwe grondstoffen worden gebruikt. Dat maakt de bedrijfskleding van TRECK duurzaam, slim en bewust.

Over HMSHost
TRECK is bedacht en ontwikkeld – specifiek voor de Nederlandse treinstations- door HMSHost International: een onderneming die internationale en eigen merken op meer dan 120 vliegvelden over de hele wereld exploiteert. Via de divisie HMSHost International heeft de onderneming horecalocaties op 43 vliegvelden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de Stille Oceaan (Pacific). Het bedrijf is onderdeel van de Autogrill Group, ’s werelds leidende leverancier van voedsel-, drank- en winkeldiensten voor mensen die onderweg zijn.

Reacties

Reactie toevoegen