Smart hotel experimenteert met drone obers

Smart hotel experimenteert met drone obers

Smart hotel YOTEL Amsterdam experimenteert met drone obers in bediening. 

YOTEL Amsterdam Noord onderzoekt de inzet van drone-obers om in het restaurant en de bar van het hotel, KOMYUNITI, eten en drinken aan gasten te serveren. Als reactie op het personeelstekort in de horeca in Amsterdam, wordt getest of drone-obers de medewerkers op de restaurantvloer op een efficiënte en succesvolle manier kunnen ondersteunen.

Slimme technologie
“Bij YOTEL draait alles om het herdefiniëren van de horeca door slimme technologie. Onze drone-ober-servicetest van vandaag is slechts één van de manieren waarop we innovatie omarmen om onze gasten buitengewone en leuke ervaringen te bieden", aldus Joy Maroulás, General Manager bij YOTEL Amsterdam Noord. “Als reactie op het personeelstekort in de horeca in Amsterdam willen drones inzetten om tijdens drukke periodes eten en drinken naar tafels te vliegen om ons personeel op die manier waardevolle tijd te besparen. Dit geeft hen meer mogelijkheden om tijd met onze gasten door te brengen, zodat we de best mogelijke service aan onze klanten bieden”, voegt Maroulás toe.

Nieuw hotel, nieuwe visie
YOTEL Amsterdam, gelegen aan de Asterweg 33 in Amsterdam Noord, opent op 4 november zijn deuren voor het publiek. Het is het eerste city YOTEL op het Europese vasteland en biedt haar gasten een unieke ervaring door slim gebruik van technologie te combineren met een duurzaam ontwerp en dit alles tegen een scherpe prijs aan te bieden. In het restaurant en de bar van het hotel heerst een relaxte sfeer en kun je de hele dag terecht. Het biedt een keus aan gerechten, van sharing dishes tot aan snacks, die van ochtend tot avond zijn te bestellen.

Hotelkamers worden cabins
De cabins, YOTEL’s woord voor hotelkamers, zijn uitgerust met de voor YOTEL zo kenmerkende features zoals het ruimtebesparende verstelbare SmartBed ™ met Serta cool action-gel traagschuimmatras, verfrissende amenities van Urban Skincare, een en-suite regendouche, verstelbare sfeerverlichting, gratis supersnelle WiFi , HD SMART-tv's met Chromecast en nog veel meer. Het middelpunt van alles is KOMYUNITI, de gemeenschappelijke ruimte van het hotel die de hele dag te bezoeken is. Het is voor gasten maar ook voor buurtbewoners een uitnodigende plek om te werken en te relaxen. Er worden events georganiseerd die variëren van yogales en hardlooptrainingen tot filmvertoningen in de openluchtbioscoop.

Artikel delen