Personeel

Nieuwe HR-director Sofitel Legend The Grand

Onlangs is Mariëlle Mooij gestart in de rol van HR-director van vijfsterren hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Het nieuwe management-team-lid neemt hiermee de functie van Sharity Pos over, die inmiddels haar carrière als Talent&Culture Business Partner heeft voortgezet binnen Accor.

Mariëlle Mooij werkte ruim 15 jaar bij RAI Amsterdam, waarvan de laatste 7 jaar als HR Manager. "Naast haar brede ervaring in HR, heeft ze specifieke expertise op het gebied van cultuur en verbinding, waarmee ze een belangrijke bijdrage kan leveren aan de groei van onze mensen en teams", aldus General Manager Emmy Stoel. Mooij kijkt er naar uit om zich met dezelfde persoonlijke aandacht als wordt gegeven aan de hotelgasten, in te zetten voor de ambassadeurs van The Grand en bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het iconische vijfsterren hotel.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Sofitel Legend The Grand Amsterdam, gelegen in het hart van het centrum, tussen twee van de oudste grachten in Amsterdam, heeft een rijke geschiedenis; van een 15e-eeuws klooster tot koninklijk logement, tot het hoofdkwartier van de Admiraliteit en tot het stadhuis van Amsterdam. The Grand biedt vijfsterren luxe in een unieke ambiance, ingericht met Franse elegantie en grandeur. The Grand beschikt over 177 moderne accommodaties, waaronder 52 luxe suites met exclusieve butlerservice. De legendarische locatie, die ooit diende als de kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam, is ook de plek waar Michelin-ster restaurant Bridges, gardenbistro Oriole, de Garden Terrace, Library 'Or' en de Vliegende Hollander zitten. 

 

Reacties

Reactie toevoegen