SVH partner eerste editie Nat. Horecadag

Tags: hotel

SVH partner eerste editie Nat. Horecadag

21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en SVH deze grootste open dag voor en door de horeca.

Gezamenlijk bundelen KHN en SVH de krachten en zetten ze in op het werven van nieuwe medewerkers en het verbeteren van het imago van de horeca. Ricardo Eshuis (directeur SVH): “We slaan de handen ineen en omarmen dit geweldige initiatief om zo duidelijk te maken hoe gaaf het is om in de horecabranche te werken. Zo laten we samen zien op welke mooie plekken je kunt werken, met de mooiste producten in de mooiste gebouwen. En dat allemaal met mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, de gasten. Of je nou werkt in de horeca of een opleiding volgt: het is gewoon een heerlijk vak.”

Wat is Nationale Horecadag?
Tijdens Nationale Horecadag houden hotels, restaurants en cafés open huis. Door heel het land geven horecabedrijven een kijkje in de keuken en organiseren zij leuke activiteiten. Al 200 horecazaken doen mee. Van kookworkshop tot aan meet-en-greet met de chefkok. Er staat van alles op het menu voor de bezoekers. Bekijk alle activiteiten op NationaleHorecadag.nl.

Mensen enthousiast maken voor de horeca
Eshuis: “Samen maken we op die manier zoveel mogelijk werkzoekenden, zij-instromers, studenten en geïnteresseerden enthousiast voor de horeca en de vele mogelijkheden die de branche biedt. Wie weet ontmoeten mensen hun toekomstige collega’s of besluiten ze een horecaopleiding te gaan doen.” Iedereen is van harte welkom 21 mei en kan kijken hoe de horeca werkt en of werken in de horeca iets voor hen is.

Unieke kans: tour langs SVH Meesters
Tijdens Nationale Horecadag laten SVH Meesters door heel Nederland zien hoe zij het horecavak uitdragen en inspireren ze de bezoekers volop. SVH doet natuurlijk zelf ook mee. Eshuis: “We zetten onze SVH Meesters in de spotlights. Met een speciale SVH Meestertour bieden we bezoekers een unieke kans een kijkje achter de schermen te nemen bij dé horecatop van Nederland. Want ben je te gast bij een SVH Meester, dan ben je verzekerd van een horecabelevenis op niveau.”

Meld je aan
Op NationaleHorecadag.nl zie je welke horecabedrijven met SVH Meesters een toffe activiteit organiseren en kun je je aanmelden. Je kunt ook mee op reis langs meerdere SVH Meesters tijdens de SVH Meestertour door Amsterdam of Rotterdam. 

Artikel delen