De 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs vindt op 27 en 28 maart plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar, waar horecaprofessionals elkaar kunnen informeren en inspireren. Met meer dan tweehonderd exposanten is deze editie groter dan voorgaande jaren. Natascha Weel, beursorganisator: “Zoals elk jaar werven wij weer veel nieuwe exposanten en merken, hierdoor blijft onze beurs innovatief en interessant om te bezoeken.”
De horecabeurs is alleen toegankelijk voor professionals, daardoor staat de Noord-Hollandse Horecabeurs bekend om haar kwaliteitspubliek. Verreweg het grootste deel van de bezoekers zijn beslissers. Dat is prettig voor exposanten want elk gesprek is zo van waarde.
Elk jaar bezoeken rond de 4.000 horecaprofessionals de gastvrije vakbeurs. Jan Laan, beursorganisator: “Onze opzet is altijd open, maar intiem, gezellig en overzichtelijk. Met de Noord-Hollandse Horecabeurs geven we traditiegetrouw de aftrap voor een succesvol horecajaar.”
“De Noord-Hollandse Horecabeurs geeft antwoord op de steeds terugkerende vraag naar een kwalitatieve, regionale vakbeurs voor horecaprofessionals. De vertegenwoordigers die bezoekers in Alkmaar treffen, zijn actief in de regio. Dat praat wel zo makkelijk”, aldus Paul Nieuwendijk van hoofdsponsor VHC Jongens BV uit Oostzaan.
Naast persoonlijke aandacht van meer dan tweehonderd exposanten, staan er voor de professionals diverse activiteiten op het programma. Traditiegetrouw bevindt zich in het uiterst gezellige en interessante entreepaviljoen het Versplein. Net buiten het entreepaviljoen staat een foodtruckplein met verschillende aanbieders.
De horecabeurs heeft net de huisstijl opgefrist en zal deze editie focussen op vier thema’s: duurzaamheid in de horeca, gemaksproducten, ambachtelijk vers en culinaire inspiratie. Daarnaast worden in samenwerking met VHC Jongens BV en Rational gedurende de hele beurs interactieve kookdemo’s georganiseerd, waarbij de thema’s centraal staan.