2 februari: 4 events voor hotelprofessionals in Beurs van Berlage

Hotel Vrijmibo XL 2023

2 februari: 4 events voor hotelprofessionals in Beurs van Berlage

Op vrijdag 2 februari 2024 zullen vier evenementen voor hotelprofessionals samenkomen in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Hotelvrijmibo CONNECTS, Hotelvrijmibo XL, Hotel Leaders Network, en de uitreiking van de Future Hotel Leader Award . "Deze dag is niet alleen een viering van de hotelindustrie, maar ook een kans om te leren, te netwerken en inspiratie op te doen voor de toekomst," aldus de organisatoren Jacob de Graaff en Melle Pegman.

  • 13.00 - 20.00: Hotel Leaders Network

Wat: netwerkevenement voor hotel leaders

13:00 - 17.00 uur: Booking.com presenteert de laatste inzichten op het gebied van cybersecurity en een scala aan sprekers, waaronder Remy Gieling, een expert op het gebied van AI, ChatGPT en technologie. Daarnaast is er de HLN Scale-up Pitch, mogelijk gemaakt door ABN AMRO, en de Hotelrede door Peter Heerschop.

17:00 - 19:00 uur: Walking Network Dinner

20.00 uur: de uitreiking van de Future Hotel Leader Award 2024. Lees hier wie de 10 genomineerden zijn.

*Tekst gaat verder onder de foto

Hotel-Leaders-Network
Hotel Leaders Network 2023
  • 17.15 uur: Hotel vrijmibo CONNECTS

Terwijl Hotel Leaders Network volop bezig is, gaat Hotelvrijmibo CONNECTS van start om 17:15 uur. De avond belooft inspiratie met spreker Niek van den Adel, die zijn verhaal deelt over veerkracht en het overwinnen van tegenslagen. Michael Diederich, met meer dan 46 jaar ervaring in musicals, theater en improvisatiekomedie, is de moderator van het evenement en zal tevens een interactieve workshop voor zijn rekening nemen.

  • 19.00 - 01.00 uur: Hotelvrijmibo XL: Cirque De Hôtel

Dit jaar wordt er voor het eerst samengewerkt met een hotelschool voor een exclusieve alumni en studentenborrel, namelijk Hotel Management School NHL Stenden. Deze zal plaatsvinden tijdens Hotelvrijmibo XL tussen 19:00 – 20:00, aanmelden is nodig.

De avond gaat vervolgens over in Hotelvrijmibo XL: Cirque de l'hôtel, dat duurt tot 01:00 uur. 

Artikel delen