20 jaar Euroseat: 20 procent korting voor jou!

20 jaar Euroseat: 20 procent korting voor jou!

Al twintig jaar is Euroseat een belangrijke speler op de markt van het opkopen én verkopen van gebruikt horecameubilair. Vanwege hun lustrum geeft deze outlet uit Alkmaar horecaondernemers nu 20 procent korting op gebruikte artikelen. Want wie jarig is, trakteert!

Horecameubilair is het visitekaartje van je zaak, zowel binnen als buiten. Daarbij zijn gebruikte meubels vaak net zo goed als nieuwe exemplaren én ook nog eens liever voor portemonnee én planeet. Euroseat snapt dat als geen ander. Deze horeca-meubel outlet – gevestigd in Alkmaar – koopt horecameubilair op om deze vervolgens weer te verkopen. 

Altijd scherp geprijsd

Streven naar hergebruik is bij Euroseat het uitgangspunt. Gebruikte spullen krijgen bij deze outlet een tweede leven en worden voorzien van een (flinke) opknapbeurt. Zoals barkrukken, statafels, ligbedjes of tafels voor op het terras. En nog veel meer! Met maar liefst 20.000 m2 is hier alles te vinden wat je als horecazaak qua inrichting en meubilair nodig hebt. Bij Euroseat vind je producten tegen hele scherpe prijzen, maar ook unieke producten van bekende merken of bijvoorbeeld kunstenaars. Naast een standaard assortiment zij zijn altijd op zoek naar parels die je niet kan missen in een goede zaak. Een mooie voorbeeld hiervan is dit kunstwerk van Ron Moret.

[Tekst gaat verder onder afbeelding]

Euroseat_20 jaar_header

NIEUW: verkoop (keuken) apparatuur

Met twintig jaar aan ervaring in het (horeca) meubilair heeft Euroseat ondertussen ook een nieuwe weg ingeslagen. Binnenkort wordt er gebruikt (keuken)apparatuur toegevoegd aan het assortiment. Je kan straks ook voor RVS werkbanken, koelingen en divers keukenapparatuur bij Euroseat terecht. Naast meubilair en keukenapparatuur worden ook gehele inventarissen opgekocht of geveild door het zusterbedrijf MTP Auctions. Met een jong team zorgen zij ervoor dat binnen no-time jouw stilstaande inventaris wordt omgezet in waarde. Hierin worden opdrachtgevers volledig ontzorgt en worden goederen niet weggegooid, maar krijgen zij een tweede leven.

Jubileum-actie: 20 procent korting voor horecaondernemers

Euroseat is van vele markten thuis. Iets wat de outlet al jaren met verve doet; niet voor niks vieren ze deze maand hun 20-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert! Horecaondernemers kunnen nu gebruikmaken van een speciale jubileumactie van maar liefst 20 procent op het gebruikte assortiment van Euroseat.

Meer weten? Bekijk dan nu de website van Euroseat!

Artikel delen