5 voordelen van platform Snack Extra voor ondernemers

Snack Extra - Van Geloven - Adv

5 voordelen van platform Snack Extra voor ondernemers

Snack Extra is een nieuw platform dat speciaal is ontwikkeld voor cafetaria - en horecaondernemers. Je vindt er exclusieve acties op je favoriete snackmerken, concrete tips over actuele thema’s en handige tools om je leven te vergemakkelijken.

Snack Extra voor ondernemers

Het platform Snack Extra van Van Geloven biedt een helpende hand om de belangrijkste uitdagingen in jouw cafetaria of horecazaak aan te pakken: de kosten beperken en de omzet en het rendement verhogen. Daarom bundelt Van Geloven heel wat initiatieven nu onder één, heldere noemer: Snack Extra

Blog 01_02 Body Voordelen - Be-NL

Alle voordelen op een rijtje

1. Krijg toegang tot extra voordelige acties op jouw favoriete snackmerken

Op Snack Extra kan je regelmatig nieuwe acties activeren op je favoriete merken; Van Kroketterij De Bourgondiër en Mora tot Van Dobben en Souflesse.

2. Bestel gemakkelijk promotiematerialen in de webshop 

Er staan 150+ originele promotiematerialen zoals serveerplanken, servetbakken, posters en menukaarthouders voor je klaar. Zo zorg je het hele jaar door voor meer beleving in jouw zaak.

3. Krijg kosteloos toegang tot de beeldbank en zet jouw zaak in de kijker 

Wil je uitpakken met onze snacks op de sociale media van jouw zaak? Zoek je kwalitatieve beelden, logo’s of illustraties voor een poster, menukaart of promotie? In de beeldbank heeft Van Geloven ruim 2.000 bestanden verzameld die je kosteloos kan gebruiken.

 

4. Behaal meer marge met de recepten rekentool 

Van Geloven helpt je om meer te verdienen met je vertrouwde snacks. In Snack Extra vind je 100+ recepten met een handige rekentool. Met deze margemaker blijf je jouw gasten verrassen en groeit je omzet. 

5. Verrassende tips over recepten, relevante thema’s en events

Van Geloven houdt de belangrijkste trends, uitdagingen en kansen voor je in de gaten en delen regelmatig verrassende tips. Zoek je inspiratie over bezorging, trends, vegetarische snacks of menukaarten? Dan moet je op Snack Extra zijn!

Blog 01_03 Body Dashboard - Be-NL

 

Word lid en geniet van extra veel voordeel

Of je nu zoekt naar beeldmateriaal voor op je sociale media of naar recepten met meer marge, je vindt het op Snack Extra. De aanvraag is eenvoudig, vul het formulier in met je zakelijk e-mailadres en je ontvangt een mail van Van Geloven.

Extra leuk: als lid van Snack Extra word je beloond. Je zal dankzij de leden special regelmatig als allereerste de nieuwste snacks kunnen proeven. Zo ben je helemaal voorbereid wanneer de snack op de markt komt.

Vraag je Snack Extra account aan 

Artikel delen