Gastvrij Rotterdam 2021 al voor 80% gevuld

Gastvrij Rotterdam 2021 al voor 80% gevuld

Alleen al in de maand juni hebben ruim 60 nieuwe bedrijven hun deelname aan Gastvrij Rotterdam 2021 bevestigd en dagelijks komen er nog nieuwe aanvragen en inschrijvingen binnen. Vier beurshallen zijn inmiddels voor 80% gevuld en in sommige hallen is bijna geen stand meer beschikbaar.

Een overzicht van alle deelnemers die voor 1 juli hebben ingeschreven staat nu online. Nog niet alle sub-deelnemers op de grotere paviljoenstands zijn aan de organisatie doorgegeven; deze worden toegevoegd zodra ze bekend zijn.

Compleet aanbod & volop inspiratie!

De doelstelling om ook in dit bijzondere jaar de duizenden ondernemers en managers in de horeca een COMPLEET aanbod aan food en non-food producten en diensten aan te kunnen bieden is inmiddels ruimschoots gehaald! Honderden leverancier bieden samen een enorme hoeveelheid inspiratie voor het najaar!

Koninklijke Horeca Nederland aanwezig met eigen Ledenlounge

Op dit eerste grote LIVE platform voor de horeca mag Koninklijke Horeca Nederland natuurlijk niet ontbreken! De grootste branchevereniging ontvangt haar leden en relaties graag in haar eigen KHN Ledenlounge in hal 4, naast de Netwerklounge en de VIP Room van de beurs.

Topwedstrijden en uitgebreid programma

Alle 15 Founding Partners zullen aanwezig zijn op de beursvloer en de Branchepartners organiseren weer hun activiteiten tijdens de drie beursdagen. U kunt genieten van een uitgebreid programma waaronder topwedstrijden als de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or, Het Glazen Kalf, De Young Chef Award, The Gaia Green Awards, de Bierspecialist in de Horeca en proeverijen, demonstraties en masterclasses door topchefs en vinologen.

Themapaviljoens ook bijna volgeboekt

Ook dit jaar zijn de verschillende themapaviljoens weer erg in trek:

- Het Vegan Taste Lab is bijna helemaal volgeboekt

- Het groene paviljoen “Dit Smaakt Naar Meer” wordt voor het 8e jaar de hotspot voor duurzaam ondernemen in de horeca op de beursvloer

- Voor het nieuwe Formule & Franchise Plein hebben zich weer 2 nieuwe gegadigden gemeld waarmee het aantal deelnemers op 5 uit gaat komen

- Het Wine & Fine Food is een vaste waarde op de beursvloer en is ook dit jaar weer nagenoeg uitverkocht

- Voor de 2e maal wordt het Cocktail & Beans Paviljoen de meet-up spot voor barista’s en bartender in hal 4

Wilt u ook nog deelnemen aan Gastvrij Rotterdam 2021?

Zorg dat u erbij bent op dit eerste grote live event voor de horeca! Het beursteam stuurt u graag vrijblijvend een standvoorstel toe. Meer informatie over deelnemen aan Gastvrij Rotterdam is beschikbaar bij het beursteam via telefoonnummer 010-293 3261 of per email via info@gastvrij-rotterdam.nl en vindt u op www.gastvrij-rotterdam.nl.

Registratie open vanaf juli

Bent u ondernemer of manager in de horeca? Dan mag u niet ontbreken op dit jaarlijkse gastronomische platform in Rotterdam Ahoy! Binnenkort is registreren voor de vakbeurs mogelijk. Houd onze website dus in de gaten.

Schrijf u in voor de Gastvrij Rotterdam nieuwsbrief

Maatregelen i.v.m. corona

De verwachting is dat vanaf 1 september alle coronamaatregelen komen te vervallen. De organisatie volgt de ontwikkelingen nauwgezet, ook rondom de deltavariant, en zal te allen tijde zorgen voor een veilige en verantwoorde situatie in Rotterdam Ahoy en op de beursvloer.

Artikel delen