advertorial

Becleare: professioneel afwassen of afbakken

Becleare: professioneel afwassen of afbakken

Becleare is een voortzetting van de afdeling SMEG foodservice, maar nu zelfstandig en dus onder de vleugels van SMEG NL vandaan. SMEG is een familiebedrijf van de familie Bertazzoni met een rijke historie van meer dan 70 jaar, waarbij inmiddels de derde generatie aan het roer staat.

In de jaren tachtig is SMEG Foodservice ontstaan uit de ambitie om de beste betaalbare horecamachines te produceren waarbij het kenmerkende esthetische SMEG design werd gecombineerd met innovatieve technologie. Dit heeft geresulteerd in het winnen van verschillende awards waaronder de Smart Label award voor de meest innovatieve manier om warmte en energie terug te winnen in een doorschuiver. Daarbij werd naast energie ook gekeken naar het leefklimaat in de keuken.

In het verleden werd er gemakkelijk een zware machine van 10 tot 15 duizend euro verkocht aan ondernemers. Dit omdat er in hun beleving veel vaat verwerkt werd wat in veel gevallen nog geen 150 korven per dag bleek te zijn. Becleare stuurt daarom via partners aan op een goede inventarisatie wat voor de meeste ondernemers zal resulteren in een investering die vele malen lager is.

Daarbij zijn alle afwasmachines in ons assortiment voorzien van de in onze ogen cruciale componenten zoals: drukverhogingspomp, afvoerpomp, twee Seko pompen, oppervlaktefilters, en rvs spoelarmen. Deze componenten zorgen o.a. voor een optimaal spoelresultaat en maken dat de afwasmachines vrijwel overal te plaatsen zijn.

becleare afbakken oven

Becleare Lease

Uiteraard biedt Becleare ook de mogelijkheid om te leasen. Voor nog geen €50,- per maand plaatsen wij al een tankvoorlader. Op deze manier maken wij ook glazenspoelers voor iedere ondernemer toegankelijk; iets wat in de meeste landen om ons heen een verplichting is uit hygiënisch oogpunt en tegelijkertijd bijdraagt aan reductie in arbeid en glasbreuk.

Dealernetwerk

Met onze sterke landelijke netwerk zit er altijd wel een partner/dealer bij u om de hoek. Dit zijn allemaal vak volwassen professionals. Daarbij is advies en service key. Je koopt immers niet vaak een professionele afwasmachine of heteluchtoven, dan is een nauwkeurige inventarisatie om tot een topresultaat te komen van belang.

Toekomst

Wij investeren op dit moment in de uitbreiding van ons assortiment en in het opzetten van onze eigen service organisatie waarbij we naast machines ook veel onderdelen in Nederland voorhanden hebben. Hiermee kunnen wij onze klanten en relaties nóg sneller en vollediger van dienst zijn. Volg ons op Linkedin en andere social media om hiervan op de hoogte te blijven.

logo becleare

Artikel delen