advertorial

Chaud Devant jubileum jaar: Celebrate Life

Chaud Devant jubileum jaar: Celebrate Life

Chaud Devant is met een mooi verhaal begonnen. In 1996 werkte Bianca van der Lee bij een restaurant in Amsterdam en toen een Chef daar uit zijn broek scheurde vroeg ze zich af of er geen leukere modellen op de markt waren.

chaud devant

Chaud Devant kokskleding

Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een kreet uit de Franse keuken: ‘Chaud Devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’

Jubileum jaar

Voor velen een bekende anekdote en Chaud Devant is inmiddels een bekend merk in Europa en actief in meer dan 20 landen. Dit jaar bestaat Chaud Devant 25 jaar. En dat vieren ze. "We konden ons dan ook geen mooier moment wensen om het Jubileum jaar af te trappen op het moment dat de horeca haar deuren weer mag openen."

"Want wat zijn we trots op het feit dat de we de horeca branche al 25 jaar mogen servicen met onze kleding. De film is een ode aan alle hardwerkende mensen die na moeilijke tijden hun deuren weer mogen openen. De locatie voor de film was de prachtige Kruidfabriek van Peter Lute, vriend en ambassadeur van ons merk. Die dag was ondanks de restricties en heel veel Covid tests een feestje!"

 

 

Samen vieren we dat de horeca weer open gaat

CELEBRATE LIFE

Chaud Devant service wear & professionele kokskleding

Artikel delen