Sfeer is key! Van techniek tot complete beleving

Sfeer is key! Van techniek tot complete beleving

dEP de Sfeerontwerpers is hét ontwerpbureau gespecialiseerd in licht, beeld, geluid en elektrotechniek. Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij menig horecaonderneming voorzien van de juiste sfeer. Door toepassing van licht, beeld en geluid komt een ruimte en het interieur écht tot leven.

Licht-, beeld en/of geluidsontwerp

Met alle kennis en ervaring die wij hebben opgedaan, durven wij vol vertrouwen te stellen dat wanneer dEP een zaak sfeervol maakt, de zaak altijd vol zit! Ons licht-, beeld en/of geluidsontwerp is altijd exclusief en op maat gemaakt. Doordat wij een project van A tot Z kunnen opleveren (ontwerp, elektra, enginering en montage), garanderen wij dat het gemaakte ontwerp feilloos tot leven wordt gebracht en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Voor het realiseren of restylen van een horecazaak is het essentieel om vanaf het begin betrokken te worden bij het bouwproces. Op deze manier kunnen wij naast het creatief ontwerp, meedenken over het complete elektrotechnische plan en zo het pand voorzien van de juiste bekabeling en aansluitingen. Denk hierbij aan de elektrotechnische voorzieningen voor het licht en geluid, maar zeker ook voor de bar, keuken, luchtbehandeling ect….

Wanneer de wensen van de opdrachtgever zijn geïnventariseerd beginnen wij met het ontwerpen en engineren van het E-plan. Wij maken complete plattegronden en blokschema’s waarmee de monteurs aan de slag kunnen. Bij dEP hebben wij een vast team van ontwerpers, engineers, E-installateurs en monteurs in dienst. Door onze jaren lange ervaring weten wij precies wat belangrijk is bij het bouwen van een horecazaak. Het is die ervaring die zich vertaald naar een efficiënt en hoogwaardig bouwproces, waardoor jouw zaak op de afgesproken deadline weer open gaat.

Wij vertalen techniek naar beleving.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 0182 – 633 011 of info@dep-nederland.nl

Bezoek de website van dEP de Sfeerontwerpers

Artikel delen