3 Trends om je gasten met kerst te betoveren aan tafel

3 Trends om je gasten met kerst te betoveren aan tafel

Het is weer tijd om over de feestdagen na te denken. In december en vooral tijdens de kerstdagen wordt er veel samen gedineerd met familie, vrienden of collega's. Bij Duni noemen ze dat GoodFoodMood. Voor horecaondernemers dé tijd om gasten te betoveren met een feestelijke tafel. Ontdek hier de gloednieuwe kerstcollectie voor de Horeca van Duni.

Traditioneel, trendy of natuurlijk en duurzaam? Aan u de keuze!

Of je nu kiest voor een echte kerstklassieker; in de traditionele rood, groen en goud combinatie of voor een moderne, trendy uitstraling op uw tafels, kiezen was nog nooit zo eenvoudig.

Traditionele kerst

De komende feestperiode zullen de kleuren rood en groen steeds weer opduiken - in de post-Corona tijd zijn deze traditionele kerstkleuren populairder dan ooit. Decoreer uw tafels met rood en groen, gecombineerd met gouden accenten, om een traditionele kerstsetting te creëren vol warme herinneringen. De perfecte combi voor iedereen die voor een warme, gezellige kersttafel kiest.

Trendy

Een feestelijk gedekte tafel in trendy, moderne kleuren kan heel uitnodigend en exclusief zijn. Stap dus eens af van die traditionele rood, groen, goud setting. Ga voor extra decoratie in de vorm van bijvoorbeeld houten accessoires en zorg voor aangepaste sfeerverlichting voor een moderne, trendy uitstraling.

Van nature feestelijk

Dit najaar spelen natuur(lijke) tinten een hoofdrol. Onder het motto 'Terug naar de natuur', spelen natuurtinten en duurzame materialen een hoofdrol op de feesttafel. Voor de milieubewuste ondernemer zijn de duurzame, sfeervolle kerstmotieven een aanrader.

Een feestelijk gedekte tafel verdient ook aangepaste verlichting. Duni heeft hiervoor Led verlichtingsconcepten, hiermee pas je de sfeer aan tafel aan met een druk op de knop. Met de DUNI VISUALISER APP, wordt het plannen van de kersttafels kinderspel dankzij de moderne AR technologie.

Meer weten? Neem contact met de customer service afdeling van Duni op 076/5432344 of stuur een mail naar info@duni.nl.

Bekijk hier alle feestelijke winter- en eindejaarsdessins van Duni

Artikel delen