Bijna herfst, dus welkom terug aan tafel!

Bijna herfst, dus welkom terug aan tafel!

Na de laatste zonnige dagen is het weer tijd voor een nieuw seizoen: de herfst. Het najaar is sfeervol en dit is het seizoen om uw gasten extra warm te verwelkomen met lekkere wildgerechten en sfeervol gedekte tafels.

Sfeervol dineren

Lekker en veilig lunchen of dineren in de juiste sfeer met het ideale gezelschap. Dat is de boodschap voor dit najaar. Samen genieten met vrienden of familie. Haal de magie van het seizoen naar binnen. Hoe kunt u beter de sfeer van het najaar naar binnen brengen dan met de schitterende herfstdessins van Duni. Hoe onderscheidt u zich van uw concurrenten dit najaar?

Nieuwe herfstcollectie

Trots presenteren we u onze nieuwe herfstcollectie! Combineer naar hartenlust en laat uw creativiteit de vrije loop. Het nieuwe dessin Elda is subtiel en elegant. Pasteltinten en goud zijn de trendkleuren van deze herfst. Onze kandelaar Noble in goud of zilver is de perfecte match met het Elda motief en nu reeds de must have van het seizoen.

Maak kennis met ons dessin Filati; modern, subtiel en sfeervol herfstdessin in rose en oranje. Prima als stand alone te gebruiken maar ook perfect te combineren met andere dessins uit onze najaarscollectie.

Een hertengewei en een heerlijk wildmenu, soms is het zo eenvoudig. Het dessin Wild Deer is erg populair bij onze klanten - en niet alleen bij wildgerechten. Wild Deer is klassiek en stijlvol, maar past ook perfect in een moderne setting. Rustig en discreet dessin met een subtiele linnenstructuur.

Heritage Harvest. Combineer dit typisch herfstdessin met warme, traditionele herfstkleuren en bied uw gasten een unieke beleving. De pompoen is een echte herfstklassieker en mag dus zeker niet ontbreken op uw tafel. Onze tip: combineer dit dessin met een onverwachte kleur als "Ocean Teal" voor een verrassend resultaat.

Meer weten? Neem contact met onze customer service afdeling op 076/5432344 of stuur een mail naar info@duni.nl. Wij staan voor u klaar!

Ontdek meer op de website van Duni

Artikel delen