Klaar voor de zon? 4x tips voor een duurzaam en voordelig zomerterras

horecameubilair_terras

Klaar voor de zon? 4x tips voor een duurzaam en voordelig zomerterras

De dagen worden langer en de lockdown is weer voorbij. Dat betekent: werk aan de winkel, of beter gezegd: aan het terras! Met deze tips richt je je terras duurzaam én voordelig in en ben je goed voorbereid op de drukke zomermaanden. Win-win-win!

1. New is not always better: koop tweedehands meubilair of ruil oude meubels in

Tweedehands meubels zijn vaak net zo goed als nieuwe exemplaren – en ook nog eens liever voor portemonnee én planeet. Een horecameubilair zaak die een zeer uitgebreide collectie heeft van kwalitatief hoogstaande, gerecyclede, producten is Horeca meubel outlet Euroseat uit Alkmaar. Op de 20.000 vierkante meter die deze outlet groot is, zit er vast iets anders naar je gading bij. Zo vind je alles, maar dan ook echt alles, voor een topterras: terrasstoelen, terrastafels, maar ook losse terrasonderstellen- en tafelbladen. Gaat de bezem door je terras, letterlijk en figuurlijk? Zet je oude meubels niet zomaar bij het grofvuil, maar ruil ze dan in bij Euroseat. Deze Horeca groothandel outlet koopt namelijk ook horecameubilair op. Zo kun je flink wat besparen.

Euroseat Alkmaar
Euroseat Alkmaar

2. Alle seizoenen terras-ready: investeer in comfort en uitstraling voor het hele jaar

Je wil natuurlijk niet dat gasten van je terras afwaaien met een beetje wind. Terrasschermen zijn dan ook een vereiste voor het voorjaar en zomer. Niet alleen extra gezellig voor zwoele zomeravonden, maar ook ideaal voor in het najaar. Helemáál als je er ook terrasheaters bij aanschaft. Zo kun je het terrasseizoen verlengen – en dat zal je onderaan de streep terugzien!

EuroseatTerras_Wonders EuroseatTerras_Wonders

 

3. Opgeknapte strandstoelen: gegarandeerd een instant summervibe

Fleurige strandstoelen of ligbedden geven jouw terras direct een zomerse look & feel. En die hoeven echt niet de wereld te kosten. Euroseat is een ster in gebruikte spullen een tweede leven geven. Hier vind je dan ook het grootste aanbod aan gebruikte strandstoelen en ligbedden, die een grondige opknapbeurt hebben ondergaan en de eyecatcher van jouw terras kunnen worden. Variërend van aluminium exemplaren tot moderne varianten en klassiek gestreept; voor iedere smaak – en horecazaak – is er wel wat wils!

 

4. Handen uit de mouwen: knap zélf het meubilair op (en/of betrek je gasten daarbij)

De “handige Harry’s” onder ons kunnen natuurlijk ook op eigen houtje terrasmeubels opknappen. Geen zin of geen tijd? Maak er dan een activiteit van in je zaak en betrek je gasten erbij! Organiseer in het voorseizoen voordelige en creatieve thema-avonden met gereduceerde prijzen, waarbij men bijvoorbeeld houten stoelen of picknicktafels kan beschilderen naar eigen creatief inzicht. Zodat je gasten later in het jaar weer terugkomen om lekker buiten aan hun ‘eigen’ tafel van een drankje en hapje te genieten. Als dat geen goede customer engagement is…

Artikel delen