Horeko biedt gratis webinars voor ondernemers

Horeko biedt gratis webinars voor ondernemers

Softwareleverancier Horeko uit Amersfoort organiseert van 22 tot en met 26 februari zeven gratis webinars voor horecaondernemers via haar Horeko Academy. De horeca krijgt zo een flinke portie kennis en inspiratie voorgeschoteld om een krachtige herstart te maken als de tweede lockdown ten einde is. In de webinars komen onderwerpen als menu-engineering, planning, gastvrijheid, social media en digitalisering aan bod. Horeko’s brandambassadeur Wouter Verkerk is een van de sprekers.

Klaarstaan voor gasten

“De eindstreep van de tweede lockdown komt in het zicht. Het is tijd voor horecaondernemers om straks weer 100 procent klaar te staan voor hun gasten. Zowel qua gastvrijheid, beleving, marketing maar ook zeker organisatorisch en administratief.”

“Wij kijken verder dan onze software en bieden relevante kennis aan om de horeca te helpen om nog beter te ondernemen en om een meerwaarde te bieden aan de gast”, vertelt Marvin van Dongen CEO en founder van Horeko over de nieuwe reeks webinars van Horeko Academy in februari.

Datagedreven restaurant

De ambitie van de softwareleverancier om de horeca op het gebied van digitalisering en professionalisering te ondersteunen, is terug te zien in de onderwerpkeuze van de webinars.

Zo staat op 22 februari de vraag centraal hoe een door datagedreven restaurant eruit ziet (Scope Insights). Menu-engineering en personeelsplanning komen op respectievelijk 22 en 23 februari aan bod. Medewerkers van Horeko verzorgen deze webinars.

Gratis webinars

Horeko’s brandambassadeur Wouter Verkerk geeft op 23 februari een webinar waarbij hij ingaat op de vraag of je met digitalisering in de horeca wel gastvrij kunt zijn oftewel: wanneer wordt digitale gastvrijheid fake service?

Hoe je de menukaart slim inzet als verkoop- en communicatiemiddel, belichten horecajournalist Bianca Roemaat en horeca adviseur Petra Venekamp op 24 februari. Horeca- en leisurespecialist Myrian Ermes gaat in op gastvrijheid door de ogen van de gast op 25 februari. Tot slot geven Texters Social Creatives & De Mannen van Delft op 26 februari tips ten aanzien van adverteren op Instagram.

webinars horeko

Horeca in het DNA

Ondernemers die geen klant zijn bij Horeko, zijn van harte welkom om deel te nemen. Relevante kennis en inspiratie delen, staat voorop bij de Horeko Academy. “Dat vinden we leuk om te doen want horeca zit nu eenmaal in ons DNA. Daarom zetten we graag ons netwerk van horeca, gastvrijheid, sociale media én onze eigen medewerkers in. Want het succes van de horecaondernemer is uiteindelijk ook ons succes”, geeft Van Dongen aan.

Innovatieve leverancier

Horeko is innovatieve leverancier van software-oplossingen voor de Nederlandse en Belgische horeca ten aanzien van kostprijsberekening, menu-engineering, HACCP, online roosteren en documentbeheer. Via een gratis en vrijblijvende demo van 30 dagen, maken horecaondernemers kennis met deze software tools.

Aanmelden voor de gratis webinars

Wie één of meer gratis webinars wil volgen, wordt verzocht om zich van te voren aan te melden via de website van Horeko. Na inschrijving ontvangen deelnemers een toegangslink. Op de site staat ook meer informatie over de sprekers en de webinars.

Artikel delen