Tips: zó bespaar je op personeelsuren!

Tips: zó bespaar je op personeelsuren!

Wie zijn personeelsmanagement online regelt, kan een hoop besparen. De eigenaren van ijssalon Luciano (Wassenaar en Delft) weten er alles van. Zij werken daarvoor met de software van Horeko. “Wij besparen zeker wel één a twee uur per week met Horeko Employee Manager.”

horeko

‘Horeko bevalt heel goed’

“Luciano is de leukste ijssalon van Nederland, er werkt superleuk personeel.” Yoeri de Vreede raakt gelijk de kern van Luciano. Samen met compagnons Jip Lagerberg en Djordi Dijkgraaf is hij eigenaar van Luciano Wassenaar en 2 twee Luciano’s in Delft.

Toen zij de drie vestigingen overnamen, werd er al met Horeko gewerkt. “Wij zijn daar eigenlijk mee verder gegaan en het bevalt heel goed.” Omdat er op drie locaties wordt gewerkt is online personeelsmanagement de praktische oplossing voor de heren. Wekelijks komen ze bij elkaar en pakken de gegevens uit Horeko Employee Manager erbij. “Dan analyseren we dat met zijn drieën, en dan kom je er heel snel achter, wat gaat er niet goed en wat gaat er wel goed.”

Horeko werkt makkelijk

Sommige dingen veranderen nooit. “Het ijs wordt echt met liefde gemaakt, al 25 jaar lang.” Het team daarentegen is wel veranderlijk en daarnaast ook nog eens verdeeld over drie locaties. Ideaal dus dat ze in één systeem heel makkelijk kunnen zien als een medewerker al ergens anders staat ingeroosterd. Ook voor de medewerkers is het heel makkelijk. “Zij kunnen er nu een afwezigheidsverzoek inzetten, of een ruilverzoek. Wij hoeven het alleen maar goed te keuren of af te keuren en iedereen weet wat er veranderd is.”

Urenbesparing

De flexibiliteit van Employee Manager is ideaal voor de verschillende locaties. “In Delft klokken de mensen in met een PIN code en bij onze locatie in Wassenaar hebben wij een vingerscanner.” De controle van de uren is zo gebeurd. “We zijn met z’n drieën en ik ben uitgeroepen tot de urencontroleur. Je merkt heel snel of er iets mis is. En voor mij zijn het een paar handelingen en het staat er allemaal weer goed in.” Praktisch en efficiënt dus. “Wij besparen zeker wel één a twee uur per week met Horeko Employee Manager.”

Liever kijken en luisteren hoe Horeko je kan helpen met de juiste personeelsplanning software? Bekijk dan deze video:

Artikel delen