20 sept t/m 22 sept: Gastvrij Rotterdam 2021!

20 sept t/m 22 sept: Gastvrij Rotterdam 2021!

Wat hebben we hier enorm naar uitgekeken: elkaar weer echt ontmoeten, nieuwe dingen ontdekken en weer naar een live-evenement kunnen gaan! Gastvrij Rotterdam 2021 vindt plaats van 20 t/m 22 september in Rotterdam Ahoy. Honderden exposanten verwelkomen in vijf beurshallen weer duizenden horecaondernemers en -managers op hun stand.

Gastvrij Rotterdam

Foto: Charles Batenburg

Gastvrij Rotterdam: laatste trends

Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca geeft u een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten.

Topwedstrijden en uitgebreid programma

Alle vijftien Founding Partners zullen aanwezig zijn op de beursvloer en de Branche Partners organiseren weer hun activiteiten tijdens de drie beursdagen. U kunt genieten van een uitgebreid programma waaronder topwedstrijden als de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or, Het Glazen Kalf, De Young Chef Award, The Gaia Green Awards, de Bierspecialist in de Horeca en proeverijen, demonstraties en masterclasses door topchefs en vinologen.

Themapaviljoens

Ook bent u weer van harte welkom in de bekende themapaviljoens op de beursvloer zoals het VEGAN Taste Lab, Het duurzaamheidspaviljoen “Dit Smaakt naar Meer!”, Cocktails & Beans voor bartenders & barista’s en het Wine & Fine Food Paviljoen.

Nieuw: Formule & Franchise Plein

Nieuw dit jaar is het Formule & Franchise Plein waar potentiële franchisenemers zich kunnen oriënteren op verschillende concepten en formules. Na onderzoek bleek dat er behoefte is aan een netwerk- & kennisplein over formules en franchiseconcepten in de horeca op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam. De uitkomsten van dit onderzoek worden onderschreven door het feit dat de drie partijen aan wie het concept voor dit plein in de conceptfase is gepresenteerd, zich alle drie al hebben ingeschreven, nog voordat het nu gelanceerd wordt! De eerste drie deelnemers zijn: Food Franchise Company (Kwalitaria), FHC Formulebeheer (Family) en O’Tacos.

Deelnemen aan Gastvrij Rotterdam

Meer informatie over deelnemen aan Gastvrij Rotterdam is beschikbaar bij het beursteam via telefoonnummer 010-293 3261 of per email via info@gastvrij-rotterdam.nl en vindt u op www.gastvrij-rotterdam.nl.

Registratie open vanaf juli

Bent u ondernemer of manager in de horeca? Dan mag u niet ontbreken op dit jaarlijkse gastronomische platform in Rotterdam Ahoy! Vanaf begin juli is registreren voor de vakbeurs mogelijk. Houd onze website dus in de gaten. Hier vindt u binnenkort ook de deelnemerslijst en het volledige programma per dag. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief via deze link.

Maatregelen i.v.m. corona

De verwachting is dat vanaf 1 september alle coronamaatregelen komen te vervallen. De organisatie volgt de ontwikkelingen nauwgezet en zal te allen tijde zorgen voor een veilige en verantwoorde situatie in Rotterdam Ahoy en op de beursvloer.

Artikel delen