Salomon: eindelijk weer gasten ontvangen!

Salomon: eindelijk weer gasten ontvangen!

Met een nieuwe folder durft Salomon Foodworld eindelijk weer enigszins positief naar voren te kijken. Nu we weer voorzichtig losgaan in de horeca komt de Foodservicespecialist met nuttige tips, checklists, feiten en inspiratievolle ideeën die gratis te downloaden zijn. Een kleine bijdrage aan een succesvolle heropening.

Eindelijk weer los

De gasten moeten weliswaar nog buiten blijven, en wachten we nog op een GO voor hotels en gastheerschap binnen, maar dan zijn we “eindelijk weer gastheer!” In een folder met dezelfde naam heeft Salomon Foodworld de belangrijkste aspecten en tips op een rij gezet om een vloeiende start onder de nieuwe voorwaarden mogelijk te maken.

Met een plan terug naar gisteren

Stap voor stap zullen we terugkeren in de nieuwe normaliteit. Er zijn echter voorwaarden waarop gelet moet worden – daarom ondersteunt Salomon Foodworld haar klanten met hart en ziel en met een plan: of het nu om hygiëne , equipment, vergunningen, personeel of voldoende voorraad gaat: een handige checklist in de folder toont alle punten waarmee een ieder vooraf rekening houden moet. Tegelijkertijd moeten de mogelijkheden die iedere situatie aan ruimte biedt – vooral de locatie buiten – ingeschat worden en het aanbod hierop afgestemd. Ook daarover komt Salomon met ideeën en een hulpzaam plan van aanpak.

Ideeën voor nieuwe concepten

Vooral in hebt begin zal het moeilijk plannen menigeen tot zuchten brengen. Hoe kan ik de gerechten op mijn menukaart flexibel invullen, mijn kosten in de hand houden en toch een attractief aanbod presenteren? Salomon heeft hiertoe meerdere oplossingen niet alleen welke producten hiervoor geschikt zijn, maar ook producten die inspireren en passen in bruikbare receptideeën die eenvoudig en toch verrassend zijn. Mooi zijn de rekenvoorbeelden die u in de interactieve folder tegen zult komen.

De toekomst begint nu, met een goede planning:

Download gratis de folder van 11 pagina´s

Voor een goed nieuw begin en succes in de toekomst staat Salomon FoodWorld graag voor u klaar.

Artikel delen