Sligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken

Sligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken

Sligro is een samenwerking gestart met Eijsink om horeca en leisure te helpen om efficiënter te werken en de winstgevendheid te verhogen. De slimme tools zijn ontwikkeld door Eijsink, maar dankzij de samenwerking tussen beiden zijn er exclusieve voordelen voor Sligro-klanten.

Lagere werkdruk

Ondanks dat het in de horeca draait om gastvrijheid, is kritisch kijken naar kosten en efficiëntie cruciaal om een gezond bedrijf te runnen. Zeker gezien de extreme personeelstekorten en zware periode die we achter de rug hebben. Slimme soft- en hardware kunnen daarbij helpen geloven Sligro en Eijsink. Loes Scheijven, Solutions Manager bij Sligro vertelt: “Wij geloven dat digitalisering als oplossing kan bijdragen aan de uitdagingen van vandaag de dag, zonder dat dit ten kosten gaat van het contact met de gast of de servicegraad van een zaak. Door een efficiëntieslag verlaag je namelijk de werkdruk en maak je het voor medewerkers gemakkelijker om de juiste service en beleving te bieden.”

Hogere marges

René Eijsink, Commercieel Directeur bij Eijsink, vult aan: “De modules van booq (booq Bricks) zorgen voor een soepel verloop van de operatonele zaken, zowel voor medewerkers als gasten. Door bijvoorbeeld te werken met booq QR-bestellen kunnen gasten eenvoudig zelf hun bestelling doorgeven en betalen, waardoor ze nooit onnodig lang hoeven te wachten. Voor medewerkers is het fijn dat zij zich juist kunnen focussen op de rest: dat extra beetje gastvrijheid, het uitlopen van bestellingen, schoonmaken, et cetera. Doordat er in onze software slimme opties voor bijvoorbeeld arrangementen of cross- en upsell zitten, is het daarnaast bewezen dat de gemiddelde bestedingswaarde hoger is. Dat is dus een win-win-win situatie.”

Dankzij de samenwerking tussen Sligro en Eijsink profiteren hun klanten van interessante voordelen op 3 booq bricks: booq POS kassasystemen, booq Tafelreservering en booq QR-bestellen.

Meer informatie? Kijk op sligro.nl/booq

Artikel delen