advertorial

De leukste vacatures in de horeca

De leukste vacatures in de horeca

Altijd al willen werken voor sterke horecaconcepten als Loetje, Stan & Co, Beers & Barrels en Popo The Mexican? Of voor sfeervolle, unieke locaties als Waag Leiden en De Ebeling in Amsterdam? Dat kan! Restaurant Company Europe (het moederbedrijf achter deze horeca concepten) heeft diverse mooie vacatures open staan, waaronder die van locatiemanagers en chefkoks voor diverse locaties.

Over RCE

Met meer dan 50 restaurants en cafés is RCE de grootste horecagroep van Nederland.

En werk je voor RCE dan weet je dat je goed zit, op welke locatie je ook werkt. Als betrouwbare en solide werkgever met een flinke groeiambitie, staat zowel de ultieme gastbeleving als de ontwikkeling en het welzijn van jou als medewerker op nummer één.

Zo haal jij dagelijks het beste uit jezelf én krijgt de gast de beste kwaliteit.

En nu?

Zin om aan de slag te gaan en met een flinke dosis passie en een vleugje humor mee te bouwen aan het succes van mooie horecaconcepten?

Verstuur dan snel jouw CV én motivatie. Zodra de sollicitatie binnen is, ontvang je een bevestiging. En wie weet run jij dan straks één van de toplocaties van Loetje of kook jij de sterren van de hemel in de keuken van Stan & Co.

RCE vacatures

Artikel delen