advertorial

Tork lanceert 2 vernieuwde soorten handzeep

Tork lanceert 2 vernieuwde soorten handzeep

De makkelijkste manier om jezelf en je gasten te beschermen tegen ziekteverwekkers is het regelmatig goed wassen van de handen. Tork lanceert daarom twee nieuwe soorten handzeep: Tork Geurneutraliserende Vloeibare Handzeep en Tork Zuivere Schuimhandzeep. Beide zepen zijn geschikt voor het “Easy-to-Use” gecertificeerde Tork Skincare Dispensersysteem.

Geurneutraliserende Vloeibare Handzeep en Zuivere Schuimhandzeep

De twee zeepvullingen zijn van hoge kwaliteit, dermatologisch getest en gecertificeerd met het EU Ecolabel. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om de huid te beschermen en aan uiteenlopende wensen van de klant te voldoen.

Beide producten komen in fabriek-verzegelde flessen van één liter met een doseerpomp voor eenmalig gebruik wat het risico op kruisbesmetting helpt te verminderen. De flessen trekken vacuüm naarmate de inhoud wordt gebruikt, waardoor de hoeveelheid afval met 70% wordt verminderd.

De flessen zijn geschikt voor verschillende Tork Skincare dispensers (S4-systeem) - allemaal met een bewezen, gebruiksvriendelijk ontwerp en verkrijgbaar met intuïtieve sensoren voor contactloze uitgifte.

Frisse en zachte handen voor horecapersoneel

Tijdens het bereiden van gerechten waarin bijvoorbeeld knoflook, uien of vis zijn verwerkt, blijft de geur van deze ingrediënten vaak aan de handen zitten. Erg vervelend, omdat deze geur ook overgedragen kan worden op andere gerechten zoals een dessert. Het overdragen van deze penetrante geuren via kokshanden op gerechten, kan nu gemakkelijk voorkomen worden door gebruik te maken van de nieuwe Tork Geurneutraliserende Vloeibare handzeep. Welke speciaal is ontwikkeld voor het gebruik in professionele keukens. De zeep is geschikt voor regelmatig wassen van de handen zonder huidbeschadigingen of irritaties te veroorzaken.

Gezonde en hygiënische werkplek

De nieuwe Tork Zuivere Schuimhandzeep helpt bij het bevorderen van een gezonde en hygiënische werkplek: 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong3 en zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. De zeep schuimt snel en is gemakkelijk af te spoelen door de combinatie van gebruikte ingrediënten8, wat zorgt voor 35% minder watergebruik9 tijdens het handen wassen.

Doe mee en win een jaarvoorraad aan Tork servetten

handzeep tork servetten actie

Hoe de nabije toekomst er uit ziet voor de horeca, blijft nog even onduidelijk. Horecaondernemers werken ondertussen keihard om hun gasten het hof te maken en Tork wil ze daarbij ondersteunen. Uit onderzoek* blijkt dat gasten de sfeer in een restaurant ongelofelijk belangrijk vinden. Vaak zelfs belangrijker dan het eten zelf. Tork organiseert daarom een winactie: één restaurant maakt kans op een gratis pallet conventionele servetten in een kleur naar keuze, wat gelijk staat aan een jaar servettengebruik door een gemiddeld fullservicerestaurant. Het enige wat restauranthouders hoeven te doen, is zich aanmelden en uitleggen waarom ze graag Tork servetten in hun restaurant willen.

Meer details over de winactie en aanmelden

*"Foodshopper Monitor 2020" van het Nederlandse Foodservice Instituut FSIN

Artikel delen