Italiaanse sferen Hotel Starlino op Rooftop

Italiaanse sferen Hotel Starlino op Rooftop

Nu de horeca weer op (bijna) volle toeren draait en de laatste zomermaand over een paar dagen ingaat waardoor wij hopelijk nog van de zon kunnen genieten, is het tijd om in te spelen op de wensen van jouw gast die passen bij deze tijd van het jaar. Een zomers, trendy drankje is dan ook zeker een manier om het zomerse gevoel over te brengen jaar jouw gast. Hotel Starlino biedt met drie soorten aperitivo’s de kans om de Italiaanse sferen naar Nederland te brengen. Varieer met verschillende soorten cocktails of serveer Hotel Starlino ‘on the rocks’.

cocktails hotel starlino

Italiaanse experience

Om deze Italiaanse Starlino experience op de kaart te zetten, nam Hotel Starlino voor een avond het dakterras van Floor17 in Amsterdam over. Verschillende pers en influencers werden ontvangen voor een uitgebreid diner onder het genot van een waanzinnig uitzicht over de hoofdstad. Uiteraard stond Hotel Starlino in de spotlight en werd er volop genoten van deze nieuwe aperitivo met zomerse deuntjes op de achtergrond. Hotel Starlino’s aperitivo’s werden omgetoverd tot frisse, zomerse cocktails die goed in de smaak vielen bij de gasten.

Design flessen

De Instagram-waardige flessen en cocktails werden massaal gefotografeerd en gedeeld op social media. Dat is niet geheel onverwacht, aangezien er veel tijd is besteed aan het design van de fles. Zo is de fles geïnspireerd op een ouderwetse apothekersfles en de twintigste-eeuwse design- en architectuurstijl van Italië. Kortom: het was een geslaagde Italian experience.

Laat de Italiaanse sferen ook op jouw terras terugkomen

Wil jij ook de Italiaanse sferen terug laten komen op je terras? Informeer naar wat Hotel Starlino jou en jouw gasten kan bieden via info@walravensax.nl of neem contact op met Verkoop Binnendienst: 076 - 525 64 80

Bekijk het volledige aanbod Hotel Starlino

Artikel delen