Een winterproof terras met een horeca-terrasoverkapping

Een winterproof terras met een horeca-terrasoverkapping

Elke horecaondernemer weet dat een goedgevuld terras een enorme impuls betekent voor de omzet. Maar helaas hebben we het weer niet zelf in de hand. Een horeca-terrasoverkapping van Wesdijk Homestyle kan uitkomst bieden, ook in de herfst en winter.

De terrasoverkapping van Tres Tapas & Winebar

Op een unieke locatie aan de Maas in het Noord-Brabantse Aalst is dit voorjaar Tres Tapas & Winebar geopend. Het restaurant is door de nieuwe eigenaar volledig gerestyled, waarbij het verhoogde terras door Wesdijk Homestyle in Nieuwerkerk werd omgebouwd tot een comfortabele horecaserre. De luxe serre werd voorzien van een waterdicht schuifbaar Opatex PVC-dak en schuifbare transparante glazen windschermen. Het voordeel: gasten kunnen bij iedere weerssituatie aangenaam genieten van het terras en het prachtige uitzicht op de Maas.

terrasoverkapping

Trend: luxe uitstraling

De nieuwe horecaserre van Tres Tapas & Winebar in Aalst toont overtuigend aan waar de trend de komende jaren zal liggen op het terras: veel sfeer en luxe. De meubels - die we eigenlijk geen terrasmeubels meer mogen noemen - bieden comfort en een luxe uitstraling. En door het volledig te openen dak en de schuifbare glazen windschermen kan Tres Tapas & Winebar gasten een unieke terrasbeleving bieden. Bijkomend voordeel: een serre kan een horecagelegenheid flink vergroten, want daarmee is het mogelijk om ook buiten het zomerseizoen van het buitengevoel te genieten. Daarnaast biedt het extra ruimte voor besloten feesten en kunnen er naast de reserveringen toch gewoon vaste gasten blijven komen. Kortom, het terras als vaste extra inkomstenbron, waarmee ook de personeelsbezetting een stuk beter te plannen is.

Ultrasterk

Wesdijk Homestyle, dat het terras van Tres Tapas & Winebar ombouwde, is gespecialiseerd in maatwerk van vaste en schuifbare terrasoverkappingen. Deze worden volledig op maat geproduceerd, zodat horecaondernemers er zeker van kunnen zijn dat het ontwerp helemaal aansluit bij de specifieke situatie. Elke acht jaar investeren in bijvoorbeeld nieuwe parasols is bovendien niet meer nodig, want de overkappingen zijn gemaakt van uiterst duurzame materialen. Het ultrasterke Opatex PVC-doek is stormvast getest tot windkracht 10, zodat gasten ook bij storm, regen en zelfs bij lichte sneeuwval beschermd zijn tegen weersinvloeden.

Speciaal voor grote terrassen

Nieuw in de collectie is de windvaste RS 160 Horizon vrijstaande horeca-terrasoverkapping. Een waterdichte, schuifbare terrasoverkapping met een horizontaal design dat in vrijwel iedere situatie geplaatst kan worden. Zeer geschikt voor grote terrassen en eenvoudig uit te breiden naar een gesloten winterterras door middel van volglas schuifwanden.

Inspiratie en vakkundig advies

Belangstelling? Wesdijk nodigt je graag uit in de uitgebreide showroom in Nieuwerkerk in Zeeland, waar het de laatste innovaties in horecaterras overkappingen presenteert. De verkoopadviseurs nemen de tijd om samen tot een passende oplossing te komen voor de herinrichting van elk terras. Ook kan een vertegenwoordiger op locatie langskomen om ter plaatse de situatie door te nemen.

Bekijk hier de horeca-terrasoverkappingen van Wesdijk Homestyle

Artikel delen