advertorial

Probeer L1NDA Planner twee maanden gratis!

Probeer L1NDA Planner twee maanden gratis!

Ervaar hoe de meest gebruikte en meest complete oplossing voor workforce management ook voor jou kan werken. De eerste twee maanden zijn gratis. Lang genoeg om ons te testen. Daarna betaal je alleen voor medewerkers die je inroostert. Geen verborgen kosten! Deze actie loopt t/m 31 januari 2021.

l1nda planner

L1NDA doet wat L1NDA belooft

Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van personeelsplanning en het invullen van hun flexibele uren met de meest complete oplossing in de markt. Zo kan je eenvoudig je personeelsplanning inrichten en hou je zicht op de urenregistratie met L1NDA Planner. Alles op maat.

Horeca, retail, logistiek en meer

We werken al meer dan 14 jaar met succes (en plezier!) samen met circa 3.500 toonaangevende bedrijven op het gebied van horeca, retail, logistiek en andere branches. Zo'n 110.000 medewerkers werken dagelijks met L1NDA Planner via de app op hun telefoon.

l1nda connectExtra handjes

Heb je extra handjes nodig? Met L1NDA Connect, ons uitzendbureau voor flexibel personeel, kun je in enkele muisklikken vaardige oproepkrachten inplannen voor jouw openstaande shifts. Volledig geïntegreerd in jouw L1NDA Planner-account. Hoe makkelijk is dat?

Probeer L1NDA Planner 2 maanden gratis

Om je te laten kennismaken met L1NDA Planner bieden we het tijdelijk twee maanden volledig gratis aan. Lang genoeg op het goed te testen. Daarna betaal je alleen als je ons gebruikt. Goede deal, toch?

Probeer 2 maanden gratis

qr code l1nda workfoce

Scan de QR-code of ga naar L1NDA.COM/ACTIE en start de gratis proefperiode. Uiteraard krijg je hierbij alle support.

Eerst zien, dan geloven? Vraag een gratis demo.

Bel met Joris, 020 75 26 690 of mail sales@l1nda.com

Bezoek onze website L1NDA.COM

Artikel delen