4 redenen om over te stappen naar tafelaankleding voor eenmalig gebruik

Duni

4 redenen om over te stappen naar tafelaankleding voor eenmalig gebruik

Het linnen ‘vs’ disposable debat is al jaren een veelbesproken onderwerp in de horeca, waarbij traditioneel linnen lange tijd als de favoriet werd beschouwd. Duni geeft vier redenen om over te stappen op een éénmalig, disposable, alternatief.

Dankzij moderne technologie en innovatieve materialen wordt het echter steeds moeilijker om onderscheid te maken tussen de look en feel van echt linnen en een éénmalig-alternatief. Vernieuwde producten zoals Bio Dunisoft (Airlaid) of Evolin, hebben hier sterk aan bijgedragen. Vervaardigd met lucht in plaats van water, worden houtvezels onder druk omgezet in papiervellen. Het resultaat is een extra zacht, uiterst duurzaam servet met hoge waterabsorptie-eigenschappen.

1. Het gevoel

Servetten en tafellakens van Duni hebben de uitstraling van linnen, het gevoel van stof en het gemak van producten voor eenmalig gebruik. Ze nemen direct vocht op, voelen zacht aan en zijn verkrijgbaar in een brede waaier effen kleuren en dessins. Duni biedt een uitgebreid assortiment tafelaankledingsproducten om aan ieders behoeften te voldoen, variërend van tafellakens, rollen en placemats tot servetten en bestekzakjes.

2. Eenvoudig veranderen

Zin in verandering? Met linnen ben je als horecaondernemer beperkt qua keuzemogelijkheden vanwege de kosten van het vervangen van linnen tafelaankleding. Met Duni verwissel je eenvoudig tafellakens, servetten, placemats en lopers voor een andere kleur of dessin om jouw menu echt te laten knallen en je gasten enthousiast te maken. Bovendien kunnen de meeste producten ook bedrukt worden met jouw bedrijfsnaam en/of logo.

Duni servet gevoel

3. Duurzaamheidsfactor

Omdat linnen tafelkleden en servetten herbruikbaar zijn, gaan veel mensen ervan uit dat ze de groenere optie zijn dan disposable alternatieven. Alle tafellakens, servetten, placemats en lopers van Duni zijn FSC®-gecertificeerd. Dit betekent dat de grondstoffen die gebruikt worden allemaal afkomstig zijn uit duurzame bossen, die worden beheerd op een manier die voldoet aan de sociale, economische en ecologische behoeften van huidige en toekomstige generaties.

Bovendien zijn Bio Dunisoft servetten fossielvrij geproduceerd met een biologisch afbreekbare binder van citroenschillen en maïs, zijn volledig hernieuwbaar en dragen het OK HOME COMPOST certificaat. Ze zijn de sleutel voor de tafelaankleding van de toekomst!

Duni Duurzaamheidsfactor servetten Duni Duurzaamheidsfactor servetten tafel


4. Hoe zit dat met de kosten?

Het doel van elk succesvol horecabedrijf, of het nu een restaurant, hotel of cateringbedrijf is, is een efficiënte bedrijfsvoering koppelen aan een kwalitatieve service voor hun klanten. Met andere woorden, hoe houd ik de kosten onder controle? Je hoeft hiervoor geen drastische veranderingen door te voeren.

'Vaste (linnen)kosten worden variabel'

Overstappen op de alternatieven van Duni, zoals bijvoorbeeld ons Evolin®-assortiment, is een gemakkelijke stap. Vaste (linnen)kosten worden immers variabel. Je bestelt alleen de hoeveelheden die je daadwerkelijk nodig heeft.

Benieuwd?

De experts van Duni staan klaar om jou te helpen en te adviseren op het gebied van tafelaankleding. Meer weten over de éénmalig-servetten van Duni? Klik op de onderstaande button.

Meer informatie

Duni advertorial tafel Duni advertorial servet
Artikel delen