advertorial

APS biedt Clean & Protect assortiment

APS biedt Clean & Protect assortiment

De waardering van jouw gasten is groot als er extra hygiëne maatregelen worden getroffen de komende weken.

Vanzelfsprekend denken wij bij APS met jou mee en hebben we een hygiëne assortiment samengesteld. In ons hygiëne assortiment vind je verfrissingsdoekjes per stuk verpakt, mondkapjes en gezichtsvizieren. Wij hebben ook desinfectie schoonmaakartikelen, handschoenen, een UV sterilisatie cabinet, automatische desinfectie zuilen en wand dispensers.
TIP: Een automatische vrijstaande dispenser of een wand dispenser, zonder aanraking is ideaal in het gebruik.

Wat kan deze automatische dispenser voor jou betekenen:

  1. Praktisch door de automatische bediening.
  2. Je kunt hem overal neerzetten of ophangen. Denk aan de ingang van het restaurant, bij de bar, naast de incheckbalie het hotel, maar ook bij de ingang van een entree van een winkel, kapper of school. 
  3. Het gedeelte met dispenser is voorzien van een sign met WASH YOUR HANDS HERE.
  4. Ook voor het ontsmettingsmiddel kun je bij APS terecht. De desinfectie zuil wordt exclusief desinfectiemiddel geleverd.

Zorg voor een totaalpakket en breidt de hygiëne maatregelen uit met handdesinfectieproducten. Je vindt bij APS Glass & Bar Supply de oplossing voor desinfectie voor de handen.

Hulp bij afstand houden

Wij bij APS denken graag in oplossingen. Creëer duidelijkheid door het gebruiken van vloermatten, afzettape en eventueel 'houd afstand' hesjes. Informeer gasten middels krijtborden over de nieuwe hygiëne maatregelen, of een speciaal aanbod, Coffee To Go en aangepaste openingstijden. Ben je op zoek naar producten om dit te realiseren, aarzel niet om contact met het APS team op te nemen.

Bamboo straws wrapped in paper

Onze allerlaatste aanwinst: 100 procent plantbased (PLA) Bamboo rietjes, per stuk verpakt in papier. Deze rietjes zijn 100 procent biologisch afbreekbaar en gemaakt voor eenmalig gebruik. De rietjes zijn extra hygiënisch en ideaal voor Take Away & Home Delivery.

Artikel delen