Aukje van Dongen is de nieuwe voorzitter van de AF&BM

Aukje van Dongen

Aukje van Dongen is de nieuwe voorzitter van de AF&BM

De AF&BM, hét netwerk voor F&B professionals, heeft een nieuwe voorzitter. Na tien jaar besturen heeft René Giel, directeur van conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, de hamer overgedragen aan ‘de jongere generatie. Aukje van Dongen, director of Food & Beverage bij het NH Collection Barbizon Palace en reeds een aantal jaren AF&BM bestuurslid, treedt in de voetsporen van Giel. Met de slogan, “Verjongen, Vernieuwen en Verbreden” wil zij een nieuwe weg inslaan met de AF&BM.

Stokje overdragen

Naast het aftreden van voorzitter Giel, dragen ook René Sloots, Vasfi Isitan en Nadine Simons hun bestuursstokje over. Mehrsa Ghadiri (Innside by Melia Amsterdam), Marcha Workel (Planetarium Amsterdam) en Hermen Nijhuis (StayOkay Amsterdam) staan als kersverse nieuwe bestuursleden te popelen om de nieuwe weg in te slaan samen met de collega bestuursleden, de partners en natuurlijk de leden in te slaan. De focus zal komen te liggen op de groeiambitie, nieuwe ideeën, het verdiepen van de relaties met de partners en leden, het verbreden van het netwerk en het verder professionaliseren.

'Verjongen, Vernieuwen en Verbreden'

Dit begint met een duidelijke portefeuilleverdeling binnen het bestuur, waarbij de talenten en interesses van de bestuursleden optimaal worden ingezet ten behoeve van het netwerk. 

De nieuwe bestuurssamenstelling zal zijn:

  • Aukje van Dongen - Voorzitter
  • Maurice van Rossum - Relatiebeheer partners
  • Eric Andersen - AF&BM Academy
  • Fleur Visser - Relatiebeheer onderwijs
  • Mehrsa Ghadiri - Social Media & Marketing
  • Hermen Nijhuis - Relatiebeheer leden & acquisitie
  • Marcha Workel - Penningmeester

Het bestuur verlaten

Met pijn in het hart zullen René Giel, René Sloots en Vasfi Isitan aan het einde van dit jaar het AF&BM bestuur verlaten. Tijdens het jaargala zullen ze het afscheid krijgen wat ze verdienen. Tot die tijd blijven zij op de achtergrond hun kennis en ervaring delen met het nieuwe bestuur en hun support aanbieden waar dit nodig is.

Het nieuwe bestuur, inclusief de kersverse voorzitter, staat klaar om te schitteren, om echt een verschil te maken en om de AF&BM naar een nog hoger niveau te brengen.

Artikel delen