Beachclub Bloomingdale in Overveen compleet verwoest na brand

brand

Beachclub Bloomingdale in Overveen compleet verwoest na brand

De bekende beachclub Bloomingdale in Overveen, naast Bloemendaal, is compleet verwoest na een brand. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag 20 mei op zondag 21 mei. Hoe de brand kon ontstaan, is nu nog niet bekend. Tijdens de brand was er niemand aanwezig. “We zijn verbijsterd en verdrietig.”

Horecazaak verloren

In de nacht van 20 op 21 mei was de brandweer massaal aanwezig om de brand bij Beachclub Bloomingdale, aan de Zeeweg in Overveen, onder controle te krijgen. De vlammen sloegen metershoog uit het pand.

Volgens de woordvoerster van veiligheidsregio Kennemerland ging het om een ‘grote uitslaande brand’. Hij laat op de website van de NOS weten dat de horecazaak als verloren moet worden beschouwd. De politie en brandweer gaan onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. De brand gebeurt op een moment dat het strandseizoen net zou beginnen.

De eigenaren van de afgebrande horecazaak laten weten ‘grote verbijstering en verdriet te voelen’. Dit is te lezen op hun Facebook- en Instagrampagina.

Beachclub Bloomingdale wordt ingezet als restaurant, maar werd ook vaak afgehuurd voor (bedrijfs)evenementen. Wil je op de hoogte blijven van al het horecanieuws? Schrijf je dan hier in voor de gratis nieuwsbrief van Entree Magazine.

Foto: Beachclub Bloomingdale voor de brand.

Artikel delen