Bestel-app Jamezz wint award voor snelst groeiende softwarebedrijf

De winnaars van de Highest Growth Award 2022

Bestel-app Jamezz wint award voor snelst groeiende softwarebedrijf

Goed nieuws voor Jamezz: het bedrijf dat onder andere een succesvolle bestel-app heeft voor de horeca, kreeg onlangs de titel Highest Growth Award 2022. De prijs werd uitgereikt door Main Capital Partners, dat jaarlijks de meest succesvolle software-ondernemingen in de lage landen beloont.

Op de foto: Sander Aerts, Joost Putters en Fabio Gronsveld

Impact op de samenleving

Jaarlijks reikt Main Capital Partners prijzen uit aan succesvolle software-bedrijven. Centraal staat de impact op de samenleving van de softwarebedrijven. Het Nederlandse bedrijf Jamezz, dat een bestel-app heeft voor de horeca, was een van de winnaars. "Jamezz bleek de horecaondernemer een helpende hand te bieden gedurende de afgelopen uitdagende jaren. Onder andere door de inzet van de creativiteit van de ondernemer en de innoverende technologie van Jamezz, hebben vele ondernemers het hoofd boven water weten te houden."

Jamezz

Jamezz is een softwareontwikkelaar die oplossingen biedt voor alle mogelijke bestelprocessen in de horeca. Met hun omnichannel oplossing biedt de software uitkomst voor tafelbestellen, roomservice, all-you-can-eat, afhaal, bezorging, take-away en de bijhorende betaalmethoden. De software is te gebruiken via bestelzuil, webshop, tablet en QR-applicatie.

'Juist in de moeilijkere tijden bleek onze software een enorme uitkomst voor veel ondernemers.'
Uitreiking Highest Growth Award
Uitreiking Highest Growth Award

Wil je meer weten over Jamezz? Neem contact op!

  • Vrijblijvend kennismaken

  • Altijd advies voor jouw concept

  • Geen verborgen kosten

Klik hier een GRATIS consult!

Opvallende winnaar

Het is opvallend dat een bedrijf, met de horeca als doelgroep, gedurende deze uitdagende periodes voor de horeca er toch bovenuit weet te torenen. “Dat heeft er mee te maken dat onze gebruikers juist eenvoudig de kosten kunnen drukken door Jamezz in te zetten als ondersteuning voor het personeel en voor efficiëntere werkprocessen,” geeft Jhorie Slot aan, Technisch Directeur bij Jamezz.

“Jamezz zorgt voor minder wachttijd en biedt uitgebreide functionaliteiten voor upsell, cross sell en dynamische menukaarten voor het genereren van een hogere omzet. Omdat Jamezz een volledig omnichannel oplossing biedt, is er voor vrijwel iedere horecagelegenheid een geschikte oplossing.”

Andere winnaars

Naast Jamezz waren het Ugentec, Plauti en Liquit die in de overall categorie de prijzen mochten verdelen en ging Accurat er met de Accelerator Award vandoor. De bedrijven uit de Main Software 50-ranglijst werden beoordeeld op omzet, omzet via cloud, omzet via de thuismarkt en omzet via partnerkanalen. Met name internationalisering weegt zwaar, dit zegt namelijk veel over de schaalbaarheid en productkwaliteit.

Artikel delen