Bird Brewery: bingo in nieuw House of Bird

Bird Brewery: bingo in nieuw House of Bird

Het proeflokaal House of Bird nadert de opleveringsdatum. Een grote opening zal er helaas niet in zitten voorlopig, maar een inkijk geven de brouwers wel alvast tijdens een heuse Vogelbingo.

Ralph van Bemmel, mede-oprichter Bird Brewery: “Ik heb echt zin in de Vogelbingo, dat gaat echt leuk worden. We proeven ondertussen wat bieren, geven wat prijzen weg en doen een rondleiding door ons nieuwe proeflokaal. Klinkt als een prima avond, toch?”

Speciale Bird’s Bingo Bierpakket

Om mee te doen kunnen gasten het Bird’s Bingo Bierpakket bestellen. Bij iedere 12 flessen ontvang je een bingokaart. Alle deelnemers krijgen de link voor de livestream doorgestuurd, zodat ze op 25 april om 20:30 uur mee kunnen spelen. Met prijzen als een diner voor twee, speciaal bierpakket en merchandise is er ook nog iets om voor te spelen. Al is de gezelligheid natuurlijk het belangrijkst.

Positieve reacties 

Door de gesloten horeca hebben brouwerijen het lastig. Rik van den Berg, mede-eigenaar Bird Brewery: “Wij krijgen gelukkig veel hele positieve reacties en veel meer bestellingen in de webshop. Dat helpt ons enorm tijdens deze moeilijke periode. Op die manier kunnen wij ook de aankomende jaren mooie bieren blijven brouwen.”

Bird Brewery maakt de afgelopen jaren impact met hun prijswinnende bieren en door hun omgang met de natuur. De brouwerij plantte dankzij samenwerkingen ruim 60.000 bomen en doneerde 1,2 miljoen liter drinkwater. In mei openen ze, indien mogelijk, hun nieuwe restaurant en proeflokaal in het Diemerbos.

Artikel delen