Campina Biologisch nu binnen 24 uur emissievrij geleverd door Jimmy Loves Food + gratis proefpakket

Campina Biologisch

Campina Biologisch nu binnen 24 uur emissievrij geleverd door Jimmy Loves Food + gratis proefpakket

Campina Biologisch en de nieuwe horeca leverancier Jimmy Loves Food hebben de handen ineen geslagen. Hun gemeenschappelijke proposities met betrekking tot duurzaamheid en natuurlijke en lokale producten worden hierdoor gebundeld met het doel de bewuste keuze voor ingrediënten aan te moedigen.

Ingrediënten voor gerechten met een eerlijk verhaal

Het verhaal van een gerecht is afhankelijk van de reis van haar ingrediënten. Gerechten met een eerlijk verhaal beginnen daarom bij bewuste keuzes. Campina Biologisch representeert de eerlijke en natuurlijke reis van zuivel, van gras tot glas. Hiermee versterkt Campina Biologisch de ambitie van Jimmy loves Food. Jimmy’s missie is namelijk niet alleen om te informeren over bewuste keuzes voor ingrediënten, maar ook om deze eerlijke ingrediënten aan te bieden.

Maak en proef het verschil

Campina Biologisch is gemaakt door Nederlandse boeren en bestaat dus uit 100% Nederlandse weidemelk. De Nederlandse boerenfamilies werken al generaties lang samen met de natuur om zuivel te maken voor Campina Biologisch. Ze gebruiken geen kunstmest, pesticiden en preventieve medicijnen, en zodra het maar even kan, laten ze hun koeien lekker buiten grazen. Vrij in de Hollandse wei! Daar mag de natuur haar gang gaan, zodat er tussen het malse gras volop bloemen en kruiden groeien. Dat is perfect voor het omringende ecosysteem met bijen, vlinders en vogels, en dus voor iedereen!

Campina Biologisch - Verpakking

 

Duurzaam met verpakkingen en groene boerenstroom

Daarnaast zijn de verpakkingen van Campina Biologisch klimaat neutraal. De CO2 uitstoot als gevolg van de verpakkingen wordt namelijk gecompenseerd door investeringen in een VCS gecertificeerd duurzaamheidsproject. Bovendien wordt het hele Campina Biologisch assortiment gemaakt van groene stroom, opgewekt door de boeren. 

Zelf Campina Biologsich proberen?

Ben je benieuwd naar de Campina Biologische zuivelproducten? Vraag dan nu exclusief via Jimmy Loves Food een sample pakket aan! Deze wordt dan binnen 24 uur emissievrij door Jimmy Loves Food geleverd. In het pakket zit Karnemelk, Volle Melk, Halfvolle melk, Volle en Halfvolle Yoghurt.

Vraag een sample pakket aan

Artikel delen