advertorial

Cawston Press: verrassend puur en fris

Cawston Press: verrassend puur en fris

Wil je je gasten eens iets anders bieden dan de bekende frisdranken of sapjes? De dranken van Cawston Press zijn verrassend, uniek en puur van smaak.

Cawston Press: echt fruit en bruisend water

Cawston PressNieuwe, verfijnde smaken zijn steeds populairder onder consumenten. Merk je dat je gasten ook op zoek zijn naar verrassende en pure drankjes (zonder alcohol)? Speel daar dan op in met de (fris)dranken van Cawston Press. Deze dranken zijn een unieke combinatie van echt fruit en bruisend water, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die voor de pure smaak zorgen. Zonder kunstmatige toevoegingen of toegevoegde suikers.

Vijf verrassende smaken

Cawston Press is verkrijgbaar in vijf verrassende smaken:

Sparkling Apple & Rhubarb is een sprankelende frisdrank, gemaakt met friszure rabarber, geperste appels en koolzuurhoudend water. 
Ginger Beer is een pittige ode aan een tijdloze klassieker, met gemberextract, frisse appels en koolzuurhoudend water.
Met Elderflower Lemonade verlengen je gasten hun zomergevoel met een kwalitatieve frisdrank gemaakt met een infusie van vlierbloesem, geperste citroenen & appels en koolzuurhoudend water. 
Een frisse frisdrank van geperste Jonagold, Gala & Breaburn appels gemixt met koolzuurhoudend water: dat is het fruitige Cloudy Apple.
Orange is een heerlijke frisdrank van geperste sinaasappels uit het zonnige Sevilla en frisse appels gemixt met koolzuurhoudend water. Een sinaasappelboomgaard in een blikje.

Meer weten over of bestellen? Neem contact op met D-drinks.

Artikel delen