Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst in de Schiphorst wint QL Hotel of the Year 2024 Award

Winnaars QL Award

Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst in de Schiphorst wint QL Hotel of the Year 2024 Award

Quality Lodgings vierde maandag 17 juni hun 21-jarige bestaan door middel van een 21-diner. Tijdens deze avond werd de ‘QL Hotel of the Year 2024’ award uitgereikt aan Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst in de Schiphorst, gelegen in het zuiden van Drenthe. 

Feestelijke avond

Het gezelschap van 120 aanwezigen bestond uit gewaardeerde QL hoteliers en een aantal partners uit binnen- en buitenland. Zij genoten van een feestelijke avond inclusief viergangendiner in de prestigieuze feestzaal The Royal Duke, onderdeel van The Duke Suites. Dit hotel behoort ook tot de collectie van Quality Lodgings. 

Pauline Verhoef, Managing Director van Quality Lodgings, vertelt: “21 jaar worden is een enorme mijlpaal en markeert de overgang van een zorgeloze jeugdige naar verantwoordelijke volwassene. Het is een periode vol leerprocessen en groei. Zo hebben we dat ook ervaren bij Quality Lodgings. In ons 21e levensjaar kijken we trots terug en ambitieus vooruit. Enerzijds gaan we veel meer unieke, onafhankelijke hotels in Europa toevoegen aan onze mooie collectie, anderzijds gaan we de consument nog meer kennis laten maken met Quality Lodgings."

"De komende jaren gaan we nog meer voet aan de grond krijgen in de rest van Europa en hét toonbeeld worden van fantastische gastvrijheid. Zo creëren we een community waarin reizigers gegarandeerd zijn van een unieke ervaring en waar hoteliers kunnen leren van elkaar en kunnen profiteren van het inkoop-collectief van onze aangesloten partners.”

*De tekst gaat verder onder de foto. 

QL-anniversary-21-dinner

Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst

De winnaar van de ‘QL Hotel of the Year award 2024’ is gevestigd in het zuiden van Drenthe en ondergebracht in een hoeve uit 1753. Rondom het pand ligt een kasteelslottuin en het hotel beschikt daarnaast ook nog over een restaurant (13 punten Gault&Millau). Volgens Quality Lodgings heeft de Havixhorst de award verdiend vanwege hun 21-jarige loyaliteit aan het merk van QL en vanwege hun consistente kwaliteit.

“Wij zijn enorm verrast en verheugd om deze mooie award en titel in ontvangst te nemen. Elke dag zetten wij ons, samen met een enthousiast team, met hart en ziel in om gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. Dat doen we op onze eigen manier, inclusief Drentse gastvrijheid. Onze locatie biedt oneindig veel mogelijkheden om te vieren, te genieten en tot rust te komen”, zeggen Chris en Fleur Wijland, eigenaren van Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst.

Artikel delen