advertorial

COCO-MAT lanceert Hotel Bed Locator

COCO-MAT lanceert Hotel Bed Locator

Home is where the bed is. COCO-MAT ontwikkelde een manier voor gasten om op te sporen waar hotels met COCO-MAT bedden te vinden zijn. Met de Hotel Bed Locator kan de gast zelf op zoek naar overnachtingen met de comfort van een COCO-MAT bed. Hoteliers kunnen met de locator een extra service aanbieden en hun vindbaarheid vergroten.

Vertrouwde gevoel van vrijheid

Het zijn onzekere tijden. We verlangen allemaal naar het vertrouwde gevoel van vrijheid. Nog nooit bleven we zoveel thuis als in de afgelopen maanden. En daarmee was het verlangen naar een kleine ontsnapping nog nooit zo sterk. Ver weg of dichtbij. Er ‘gewoon’ even tussenuit. Even een andere omgeving, maar zonder het veilige gevoel van thuis te verliezen. Want tegelijkertijd voelt het nieuwe normaal voor iedereen nog steeds onzeker.

coco-mat bed comfort slapen

Dit vertrouwde gevoel van vrijheid kun jij jouw gasten bieden. Ultiem comfort en liefde. Bedden gemaakt van puur natuur. Laag op laag. Handgemaakt. Een plek waar jouw gasten alles even helemaal kunnen loslaten.

Droomservice voor hoteliers en haar gasten

Bied je gasten de ervaring van vrijheid met het comfort en vertrouwen van thuis. Verwen hen met een weldadige nachtrust.

COCO-MAT Hotel Bed Locator

De nieuwe Hotel Bed Locator van COCO-MAT biedt gasten niet alleen een extra service, maar versterkt en vergroot ook bereik voor aangesloten hoteliers. Daarnaast gebruikt het all natural beddenmerk hun social media kanalen om hotels met COCO-MAT bedden extra onder de aandacht te brengen bij de bestaande COCO-MAT family en nieuwe doelgroepen. #sleeponnature #upgradeyourhotel

Altijd slaapcomfort zoals thuiscoco-mat transport hotel bed

COCO-MAT kreeg steeds vaker de vraag van klanten in welke hotels COCO-MAT bedden staan. Want eenmaal op een COCO-MAT geslapen wil je niet meer anders. Daarom creëerde COCO-MAT hun eigen Hotel Bed Locator om klanten de zekerheid te bieden van een ultiem comfortabele nachtrust.

Familiebedrijf met duurzame levensstijl

Het familie-bedrijf COCO-MAT is in 1989 in Athene opgericht met de filosofie om de wereld te verbeteren door mensen een weldadige nachtrust te bieden als onderdeel van een duurzame levensstijl. Of dat nu thuis of in een hotel is.

Artikel delen