Hanex Hospitality Group neemt COFFEELAB over

Hanex Hospitality Group

Hanex Hospitality Group neemt COFFEELAB over

Vanaf mei 2022 bundelen COFFEELAB Holding BV (met vijf locaties locaties in Breda, Nijmagen, Eindhoven en Den Bosch) en Hanex Hospitality Group BV (HH group) hun krachten. COFFEELAB van Rob Bongers, Jeroen Veldkamp en Jan Willem van der Aa, wordt onderdeel van het merkenportfolio van HH group.

Meer dan een kop koffie

COFFEELAB heeft op dit moment vijf vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Breda. Rob van Herpen, directeur en eigenaar Hanex Hospitality Group vertelt: “COFFEELAB heeft zich ontwikkeld tot een sterk en herkenbaar merk met veel potentie. Het merk ‘COFFEELAB’ gaat verder dan het zetten van een perfecte kop koffie. Bij COFFEELAB gaat het om oprechte wederzijdse betrokkenheid. Vandaar het 70/30 principe: minimaal 30 procent van de producten of ingrediënten moet lokaal zijn. Dit is per vestiging anders en COFFEELAB onderscheidt zich van de losse koffiebars in de stad door hun aandacht voor hospitality. Met HH group willen we een positieve impact maken in het leven van onze gasten. Het team van COFFEELAB geeft de gasten iedere dag weer een goed gevoel door een warme glimlach, herkenning en een leuk gesprek.” 

COFFEELAB en HH group werken al ruim vier jaar succesvol met elkaar samen. De samenwerking is tot stand gekomen toen Hanex het hospitality consultancy bureau Horeca Development inschakelde voor de conceptontwikkeling van een horecazaak. Dit is uitgegroeid tot een duurzaam partnerschap waaruit horeca-exploitatie The Villy is ontstaan.

'Minimaal 30 procent van de producten of ingrediënten moet lokaal zijn'

Ontmoetingsplek The Villy

Van Herpen vierde 1 maart jongstleden de eerste verjaardag van The Villy in wooncomplex Rhapsody in Amsterdam Bos en Lommer. Bij The Villy draait alles om het vergroten van het woongenot, sociale cohesie en lokale betrokkenheid. Het gevoel van een knusse, dorpse omgeving, maar dan in de dynamische stad. The Villy is een ontmoetingsplek waar je altijd kunt aanschuiven. Om te relaxen, eten, werken of een pakketje op te halen, maar vooral om in contact te staan met anderen. Binnenkort worden vestigingen twee en drie van The Villy geopend in Rotterdam en Den Haag. In Den Haag gaat The Villy zich in de huiskamer van The Roofs vestigen. Dit complex bestaat uit 655 appartementen, middenin de stadse dynamiek van Den Haag.  De locatie in Rotterdam is in het Maritiem District in appartementencomplex The Terraced Tower, om de hoek van de beroemde Markthal. Er zijn een heleboel raakvlakken met The Villy en Coffeelab.

Succesvolle formule

COFFEELAB oprichters Jan-Willem van der Aa, Jeroen Veldkamp en Rob Bongers hebben COFFEELAB tot een succesvolle formule uitgebouwd. Rob Bongers, heeft met zijn bedrijf Horeca Development al menig succesvolle concepten ontwikkeld op het gebied van gebiedsontwikkeling, gastvrijheid en Food & Beverage. Jeroen Veldkamp was Nederlands Baristakampioen in 2003 en 2004 en is een echte koffie professional en creatief community builder. Jan-Willem is operationeel sterk en heeft al ruim 25 jaar werkervaring bij diverse grote horecaformules. Bij de overname van COFFEELAB blijven de oprichters dan ook nauw betrokken bij de exploitatie. Ook zullen de gasten van COFFEELAB door dezelfde fijne mensen ontvangen worden onder eenzelfde visie. Hanex Hospitality Group en COFFEELAB gaan de toekomst vol vertrouwen tegemoet en zullen zowel COFFEELAB als The Villy samen versterken en naar een hoger niveau tillen.

Artikel delen