Dit is de top 3 van AF&BM Professional of the Year 2024

Top 3 van AF&BM Professional of the Year 2024: Lotte Bloem, Jelle Postma en Mark Visschedijk

Dit is de top 3 van AF&BM Professional of the Year 2024

De top 3 van de AF&BM Professional of the Year 2024 is bekend, de jaarlijkse verkiezing van netwerkvereniging AF&BM. Tot 12 januari was het mogelijk om te stemmen. Na een aantal spannende weken waarin er door alle kandidaten enorm veel stemmen zijn verzameld is de stembus vanaf nu gesloten. Dit jaar maken Lotte Bloem van restaurant Odille, Jelle Postma van restaurant The Lemon Tree en Mark Visschedijk van Landgoed Huize Bergen kans op de titel.

De top 3

Uit de ingezonden stemmen is er een top 3 geselecteerd die met elkaar de laatste fase van de verkiezingsstrijd aan gaan.

  • Lotte Bloem van restaurant Odille in Sint-Oedenrode

Lotte is gastvrouw en sommelier bij Odille en heeft samen met patron-cuisinier hun droom werkelijkheid gemaakt. Haar doel is om met zoveel mogelijk geliefden en wildvreemden blijvende verbindingen te creëren, door altijd open-minded te zijn. De gasten steeds weer te laten verrassen en verbazen, met als meest kostbare bezit en ingrediënt: ‘Tijd’.

  • Jelle Postma, maître bij restaurant The Lemon Tree in Deventer

Bij The Lemon Tree kun je aanschuiven en heb je de keuze uit private dining, chef's table of fine dining bestaande uit een vier-, vijf- of zes-gangen diner.

  • Mark Visschedijk van Landgoed Huize Bergen in Vught

Mark vervult de functie Senior Food and Beverage Manager. Landgoed Huize Bergen is een hotel met een rijke geschiedenis. Hun doel en passie: het creëren van onvergetelijke ontmoetingen voor alle gasten.

Binnenkort bezoekt de jury deze top 3.De winnaar wordt bekend tijdens het AF&BM-gala op 27 januari in Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott.

Over de AF&BM

Al ruim 30 jaar is de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) hét netwerk om F&B-professionals verder te ontwikkelen en te inspireren. De AF&BM organiseert inspirerende bijeenkomsten en evenementen op bijzondere locaties door het gehele land. De vereniging telt ruim honderd leden, twintig partners en diverse netwerkpartners. Jaarlijks organiseren ze vijf themabijeenkomsten met netwerkborrels, een Social event, een partnerdag en het jaargala met de verkiezing van de F&B Professional of the Year.

Artikel delen