Douwe Bob is gestopt met restaurant Stevig in Amsterdam

Sluiting van restaurant

Douwe Bob is gestopt met restaurant Stevig in Amsterdam

Restaurant Stevig in Amsterdam, een wijnbar en restaurant ineen, staat niet langer op de naam van de Nederlandse zanger Douwe Bob. Dit liet zijn manager deze week weten aan RTL Boulevard.

In 2021 opende Douwe Bob samen met zijn partner restaurant Stevig in Amsterdam. Zijn manager liet weten dat de zaak niet meer op Douwe Bobs naam staat: ‘Hij wil de focus op andere zaken leggen’, vertelt hij. Het restaurant staat te koop voor een vraagprijs van 225.000 euro.

'Hij wil de focus op andere zaken leggen'

Maar Douwe Bob stopt niet helemaal in de horeca, want in mei maakte hij bekend dat hij een nieuwe zaak opent in Egmond aan Zee. Het restaurant gaat Bobby’s Pannenkoekenbistro heten en wordt een combinatie van muziek, barbecue en - hoe kan het ook anders - pannenkoeken. De opening zou 17 juni zijn, maar is uitgesteld vanwege de ontbrekende exploitatievergunning.

Over restaurant Stevig in Amsterdam

Stevig is gevestigd aan het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam. De zaak is een wijnbar en restaurant ineen waar gasten terecht kunnen voor een borrel, diner en liveoptredens. Stevig heeft drie ruimtes, elk met een eigen interieur en een op zichzelf staand verhaal. Er is een art room waar kunst tentoongesteld wordt, een chef’s table waar je aanschuift voor een speciaal menu en een performance room waar optredens gegeven worden.

Artikel delen