Eazie is de beste fastservice en delivery restaurantketen van Nederland

Winnaars Eazie

Eazie is de beste fastservice en delivery restaurantketen van Nederland

Tijdens de Horecava zijn de winnaars bekend gemaakt van de Foodservice Awards. Meer dan 31.000 consumenten hebben gestemd op hun favoriete foodservice-bedrijf. Eazie is als enige merk in twee verschillende categorieën als beste verkozen.

Beste fastservice keten én beste in warme maaltijdbezorging

Samen met onze ondernemers en teams zitten wij bovenop de marktontwikkelingen en bieden onze gasten heerlijke gezonde maaltijden met Aziatische twist aan, die naar persoonlijke behoefte worden samengesteld. Gemak en prijs spelen hierbij een belangrijke rol, maar bovenal de gastbeleving. Dat onze gasten dit zien, ervaren en genieten is waar wij het voor doen. De franchiseformule is in 2004 opgericht door de broers Shengli en Shunli Huang. De broers groeiden op met de Aziatische wetenschap dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn: als je niet goed voor je lichaam zorgt, merk je dat mentaal en andersom.

'Wij geven onze gasten inzicht in voedingswaarden en allergenen'

De trend: gezond eten op maat

Shunli Huang: “Mensen hebben vanuit hun persoonlijke wensen en levensstijl behoefte aan gezond eten op maat. Onze missie om mensen te helpen om gemakkelijk gezonder te leven, sluit hier perfect op aan. Eazie biedt versbereide gezonde maaltijden aan zoals pokébowls en gewokte gerechten boordevol verse groenten die op unieke manier worden bereid. Shengli Huang vult aan: “Wij geven onze gasten inzicht in voedingswaarden en allergenen. Met ons platform kunnen zij hun healthy food 100% laten aansluiten op persoonlijke doelen, zoals afvallen, spieren versterken of mentale focus. Een prachtige tool die is ontwikkeld samen met deskundigen van het KNVB en oranje elftallen.

Groeistrategie

Rob Wolfs, directeur eazie: “Onze gasten zijn vaak bewust levend en multicultureel. Onze strategie is om healthy food voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. De multichannel gedachte van eat-in, afhaal en warme maaltijdbezorging is een zeer belangrijk onderdeel van deze strategie. Wij denken binnen een aantal jaren te kunnen groeien naar vijftig vestigingen met een landelijke dekking.

Eazie is momenteel gevestigd in:

Alphen /d Rijn, Amsterdam (2x), Arnhem, Breda, Delft, Den Haag (5x), Dordrecht, Hilversum, Leiden (2x), Nijmegen, Rotterdam (4x), Utrecht (2x), Zaandam, Zoetermeer (2x), Op de A4 in TotalEnergies Den Ruygen Hoek en opent binnenkort in Zwolle.

Eazie beste fastfoodservice-3
Eazie beste fastfoodservice-2 Eazie beste fastfoodservice-1
Artikel delen