Eden Hotels kondigt hervormingsplannen aan en lanceert Zien Group

Entree Header - Eden Hotels kondigt hervormingsplannen aan
Tags: hotel

Eden Hotels kondigt hervormingsplannen aan en lanceert Zien Group

Eden Hotels en alle toekomstige merken en ondernemingen zullen worden ondergebracht in Zien Group. Zien Group is gevestigd in Amsterdam en wordt geleid door Billy Skelli-Cohen, de huidige CEO van Eden Hotels. 

Kapitaalinvestering

Skelli-Cohen onthult de plannen voor de eerste twee projecten van Zien. Hij doet een toezegging op een kapitaalinvestering van meer dan 50 miljoen euro voor de bestaande hotels en verdere groei van het bedrijf. Zien Group wil het merk Eden nieuw elan geven door een aantal hotels uit het portfolio te renoveren en te verfijnen. Daarnaast wil het een nieuw merk van individuele hotels creëren. Ze beginnen hiermee door een aantal eigen panden te herdefiniëren.

"Dit is de start van een verandering voor ons bedrijf en ons team"

KSL Capital Partners, een toonaangevende private equity-onderneming in de reis- en vrijetijdssector, verwierf in december 2021 een meerderheidsbelang in Eden Hotels. Eden Hotels is precies 75 jaar geleden opgericht door de familie Dijkstra en heeft momenteel veertien hotels, verspreid over heel Nederland. Skelli-Cohen werd in mei 2022 benoemd tot CEO van Eden Hotels, met als missie om een sterk platform te bouwen voor groei en ontwikkeling.

Skelli-Cohen: "De steun en investering van KSL en de familie Dijkstra stellen ons in staat het potentieel van onze hotels nog beter te benutten en onze groeiplannen in Europa en het Verenigd Koninkrijk te realiseren. Dit is de start van een verandering voor ons bedrijf en ons team. Het is buitengewoon spannend en ik ben zeer verheugd om er deel van uit te maken."

Artikel delen