Een hygiënische horecazaak met de 4 nieuwe, duurzame producten van Tork

Tork

Een hygiënische horecazaak met de 4 nieuwe, duurzame producten van Tork

Gasten stellen hoge eisen aan horecabedrijven op het gebied van hygiëne. Restaurants, cafés en hotels moeten niet alleen voldoen aan de nieuwe hygiënenormen, maar ook een veilige werkomgeving bieden voor hun medewerkers. Met twee innovatieve handzepen, duurzame reinigingsdoeken en een nieuwe servetdispenser speelt Tork in op die nieuwe omstandigheden.

Hygiënische dispensers

Je kent het wel: een stapeltje servetten op de toonbank die de gast zelf kan pakken.Dat kan natuurlijk beter! Om gasten een veilig gevoel te geven, kunnen horecaondernemers nu kiezen voor Tork Xpressnap®. Dit is een volledig gesloten servetdispenser met één-per-keer-dosering waardoor je enkel het papieren servet aanraakt dat je echt gebruikt. Ze vormen een hygiënisch alternatief voor de traditionele dispensers en open houders waarbij je meer aanrakingspunten hebt en ook meer servetten pakt dan je nodig hebt. Dubbele win-win dus.

Toonbank- en wanddispenser

Voor drive-thru en afhaalrestaurants heeft Tork een speciale elektronische toonbank- en wanddispenser gelanceerd. Daarmee kan je snel en efficiënt het juiste aantal servetten voorzien voor elke bestelling. De systemen maken gebruik van Tork Xpressnap vullingen die compatibel zijn met een breed scala aan zelfbedieningsdispensers. "Uit ons onderzoek blijkt dat gasten zich nog steeds zorgen maken over hygiëne en veiligheid. Het is belangrijk dat restaurants tegemoetkomen aan die bezorgdheid en daarom ondersteunen we hen met de Tork Xpressnap-lijn", vertelt Judith Rapp, Product Manager Napkins & Tabletop bij Essity.

Gezonde en hygiënische werkplek

Ook voor het wassen van handen van keukenpersoneel of de bediening heeft Tork twee nieuwe producten op de markt gebracht: Geurneutraliserende Vloeibare handzeep en Zuivere Schuimhandzeep. De Tork Geurneutraliserende Vloeibare handzeep is speciaal ontwikkeld voor professionele koks en verwijdert voedselresten maar ook etensgeuren zoals vis en knoflook zonder irritatie aan de handen te veroorzaken. De Zuivere Schuimhandzeep zorgt voor een gezonde en hygiënische werkplek doordat:

  • 99% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn.
  • Om de impact op het milieu te beperken is de formule biologisch afbreekbaar.
  • De zeep schuimt snel en is gemakkelijk af te spoelen door de combinatie van gebruikte ingrediënten, waardoor je 35% minder water verbruikt tijdens het wassen van je handen.

Beide types zeep zijn verkrijgbaar in schuim- en vloeibare vorm en geschikt voor verschillende dispensers. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om de huid te beschermen en aan de verschillende eisen van de klant te voldoen.

Entree_handen wassen Entree_Tork servetten


Duurzame reinigingsdoeken

Ook in het assortiment van reinigingsdoeken speelt Tork in op duurzaamheid. Zo brengt het een nieuwe reinigingsdoek op de markt die voor 99% uit biologische vezels bestaat. Dankzij de vel-voor-vel-dosering wordt de hoeveelheid afval verminderd. Bovendien zijn de doeken niet alleen duurzamer maar ook efficiënter. Ze gaan namelijk langer mee, absorberen vloeistoffen beter en pluizen minder snel.

Ontdek Tork op Gastvrij Rotterdam

Meer info over de producten van Tork vind je in hal 2, stand 2.106 van Gastvrij Rotterdam of op www.tork.nl.
Artikel delen