Een voller terras dankzij deze parasols: ‘Eyecatchers die gasten aantrekken’

Strandpaviljoen IJzeren Man in Vught

Een voller terras dankzij deze parasols: ‘Eyecatchers die gasten aantrekken’

Na het onstuimige weer van de afgelopen maanden, is de lente in zicht. En dat betekent terrasweer! Hoe zorg je ervoor dat gasten bij jou op het terras belanden en er ook langer blijven hangen? Met functionele en mooie parasols!

Het visitekaartje van je horecazaak

Het terras is het eerste wat een gast ziet. Daarmee is dit bedrijfsonderdeel het visitekaartje van ieder restaurant, hotel of café. Niet zo gek dus dat steeds meer horecaondernemers voor een duurzame en luxe parasol kiezen, die past bij hun concept. De parasols van Tuuci - voor het overkappen van elk wenselijk type tafel, stoel of bar - dragen bij aan deze eerste indruk.

‘De parasols van Tuuci zorgen ervoor dat gasten aangenaam en langer buiten kunnen verblijven’

Het zijn echte eyecatchers die gasten aantrekken én ervoor zorgen dat zij aangenaam en langer buiten kunnen verblijven. De parasols van het high-end merk uit Miami zijn in vele kleuren leverbaar en het minimalistische design straalt luxe uit. Tuuci gaat pas produceren als het plaatje perfect is, volgens het principe Tailor Made Shade.

Geïntegreerde ledverlichting, heaters en motorbediening

Diverse modellen uit de collectie kunnen uitgevoerd worden met geïntegreerde ledverlichting en infrarood heaters. Rob Planken, directeur van Tuuci in Europa: “Op deze manier krijg je niet alleen unieke parasols die passen bij het interieur, maar zijn het ook middelen om de dagen én de terrasperiode te verlengen.”

Voor het openen en sluiten van de parasols is het mogelijk om voor een ingebouwde motor te kiezen. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel met touchscreen is beveiligd om ongewenst gebruik te voorkomen. Wanneer de heaters langer dan drie uur in gebruik zijn, worden ze automatisch uitgeschakeld. Het slimme verwarmingssysteem is voorzien van een microschakelaar die de stroom automatisch uitschakelt wanneer het parasolframe wordt gesloten.

Tuuci parasols
Tuuci heeft een achtergrond in de nautische industrie en past deze kennis toe op haar producten. “We maken gebruik van duurzame materialen en al onze producten worden uitvoerig getest in een windtunnel”, zegt Planken. “Met een garantie tot vijftien jaar op diverse onderdelen doe je een gezonde investering voor de lange termijn.”

Nieuw in 2023: De Ocean Master MEGA MAX Classic

De grootste parasol van Tuuci, de Ocean Master MEGA MAX Classic, is verkrijgbaar in ronde, vierkante en rechthoekige vormen tot maximaal 730 x 730cm. Met één parasol kan tot wel 55 vierkante meter overkapt worden.
Artikel delen