Een voorproefje van een warme winter

Vandemoortele

Een voorproefje van een warme winter

De dagen worden korter en de temperatuur daalt. De winter staat voor de deur. Recepten mogen weer romig, verwarmend, én met de feestdagen voor de deur, feestelijk! Maar hoe pak jij dat als chef aan met de uitdagingen van deze tijd? Vandemoortele heeft speciaal voor deze vraagstukken een wintermagazine ontwikkeld. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, feestelijke en smaakvolle gerechten. Maar krijg ook tips over meer marge en tijd.

Inspiratie uit het magazine 

Een mooi gedekte tafel met speciale gerechten: bloemkoolsteak, gevulde kip met port en pruimen. En gerechten om te delen zoals een knapperige kerstboom gevuld met spinazie en ricotta of luxe focaccia hapjes met zalm en paling. Je vindt het allemaal in het magazine.

Vandemoortele
Daarnaast een uitgebreid overzicht van de ingrediënten om de recepten mee te maken en tips en tricks voor een geslaagde winter voor jouw bedrijf. Het terrasseizoen hoeft bijvoorbeeld nog helemaal niet voorbij te zijn; maak een winterterraskaart, zorg voor een warme winterse styling en zet de winterbarbecue aan. Met Vandermoortele zorgen we voor een warme, geslaagde winter.

Vandemoortele-Winterbrochure_2022_NL_OpengeslagenMeer inspiratie?

Vandermoortele inspireert je graag in het wintermagazine. Download ‘m gratis op het nieuwe platform voor chefs en horeca professionals!

Download nu

 

Artikel delen