Entree en Horecava lanceren Trending Topics 2022

Entree en Horecava lanceren Trending Topics 2022

Trends, previews, verwachtingen en hotspots: begin januari verschijnt Trending Topics 2022! Van eigen delivery-apps, vegan snacks en Generatie Z tot non-alcoholische cocktails, dark kitchens en biertrends. Dit fraaie bewaarmagazine van bijna 200 pagina's is een co-productie van Entree Magazine en Horecava.

Trending Topics 2022: stijlvol bewaarnummer Entree Magazine en Horecava editie

Deze jaarlijkse uitgave is bestemd voor professionals uit de hele horecabranche. Meer dan 50.000 van hen krijgen het stijlvolle bewaarnummer toegestuurd (de abonnees van Entree Magazine én alle ‘prime’ bezoekers/relaties van Horecava). Daarnaast wordt het magazine digitaal verspreid onder de abonnees van de wekelijkse nieuwsbrief van Entree Magazine én die van Scoops, de maandelijkse nieuwsbrief van Horecava. Nog eens goed voor 150.000 adressen.

200 pagina’s vol inspiratie en trends

In Trending Topics 2022 blikken hospitality-experts vooruit: welke trends kunnen we komend jaar verwachten en welke invloed heeft de huidige crisis daarop? Trending Topics 2022 geeft antwoord! Van eigen delivery-apps, vegan snacks en Generatie Z tot non-alcoholische cocktails, dark kitchens en biertrends. Veel trends die we al voor corona zagen, zijn zelfs in een stroomversnelling gekomen. In Trending Topics 2022 lees je er alles over: ruim 200 pagina’s inspiratie en informatie!

Carlijn Groen gasthoofdredacteur Trending Topics 2022

Voor deze co-productie is Carlijn Groen, Director Food Horecava, gasthoofdredacteur. Zij zegt: “In samenspraak met Entree Magazine, ook komend jaar weer een smaakvolle Trending Topics! Met diverse artikelen, interviews en mooie beelden een blik op onze dynamische branche en geven we inzicht in dé trends van 2022.”

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca én als eerste de digitalie editie van Trending Topics 2022 ontvangen? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen