Entree tipt: 5 dingen die je niet wilt missen op de Horecava

Horecava - Header

Entree tipt: 5 dingen die je niet wilt missen op de Horecava

Dit jaar vindt de Horecava voor de 67e keer plaats in Amsterdam RAI van 8 t/m 11 januari. Opnieuw is er een boeiend programma met interessante sprekers, wedstrijden en activiteiten. Hieronder zetten we vijf niet te missen highlights voor je op een rij. 

1. Maandag: HANOS Gouden Koksmuts

Tijdens de wedstrijd HANOS Gouden Koksmuts nemen zes teams uit topzaken in Nederland het op 8 januari tegen elkaar op tijdens de Horecava. De topzaken die in de finalen staan zijn Maeve* in Utrecht, aan de Poel ** in Amstelveen, Alma* in Oisterwijk, Dorset in Borne, ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht en The Church in Arnhem. Zij koken tijdens de finale een viergangenmenu en een amuse voor de jury.

*Tekst gaat verder onder de foto van de finalisten dit jaar.

Finalisten-HANOS-Gouden-Koksmuts-2023

2. Het Rad van Entree in hal 1!

Het team van Entree Magazine is alle dagen aanwezig op de Horecava. Op de Entree-stand vind je een gezellige cocktailbar, komen horecaprofessionals langs en doen Entree-redacteuren interviews. Iedereen is bovendien welkom op de stand om te draaien aan het Rad van Entree. Kom langs in hal 1 stand 01.222 en maak kans op fantastische prijzen, zoals een lunch, diner of mooie horecaproducten!
Entree-Stand-Horecava-2024-Preview-2

3. Alle dagen: NK Koffie

Dit jaar is de Horecava het podium voor de Nederlandse Koffiekampioenschappen. Een spektakel waarbij de koffiewereld in Nederland in de schijnwerpers wordt gezet. Wat kun je verwachten? Boeiende presentaties, heerlijke koffie en verbluffende latte arts. De winnaar, en tevens Nederlands kampioen, van iedere wedstrijd vertegenwoordigd ons land op de wereldkampioenschappen in 2024. 

4. Alle dagen: TrendLAB Twenty Four Food

Twenty Four Food. Dat is het thema van het TrendLAB op de Horecava 2024. Partners van de Horecava hebben via co-creatie concepten tot leven gebracht die trends tastbaar en toepasbaar maken. Het wordt de fysieke food-wereld van de toekomst, een totaalbeleving waarin hedendaagse uitdagingen worden vertalen naar producten, diensten en uitstraling. Doe inspiratie op om ideeën om te zetten in praktische stappen die bijdragen aan de toekomstbestendhigheid van jouw horecabedrijf. 

*Tekst gaat verder onder de foto.

Horecava-Rai-Amsterdam

5. Donderdag: Hospitality NXT Symposium

Horecava en CONTRAST presenteren het Hospitality NXT Symposium, een evenement voor beslissers en experts uit de facilitaire en vastgoedsector. Samen onderzoeken ze hier op donderdag 11 januari innovatieve serviceconcepten die de fysieke werkomgeving transformeren en organisatie-identiteit versterken. De nadruk ligt op het belang van comfort en gastvrijheid voor werktevredenheid en prestaties.
Artikel delen