Nieuwe ontwikkelingen Foodhallen Rotterdam

Tags: terras

Nieuwe ontwikkelingen Foodhallen Rotterdam

Er zijn diverse ontwikkelingen bij de Foodhallen Rotterdam. Zo kunnen gasten er sinds kort bestellen en betalen via een app: Butlaroo. Daarnaast is het terras uitgebreid en opent er binnenkort een nieuwe bar.

 

Wie bestelt via Butlaroo krijgt zijn eten en drinken aan tafel of bij de ligstoel geserveerd door personeel. De Foodhallen opent verder binnen een nieuwe bar die meer dynamiek in de ruimte brengt. Gasten kunnen bij de bar - ontworpen door het jonge architectenbureau OneSevenTree – rondom zitten onder de kenmerkende bollampen die je overal in de Foodhallen terugziet.

Over Foodhallen Rotterdam

De Foodhallen Rotterdam, het zusje van de hallen in de hoofdstad, bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld.
 

Rauwe randjes

In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Net als de zeelieden die in de vorige eeuw het gebied bevolkten, eet je in de Foodhallen gezellig samen aan comfortabele, houten tafels. Het moderne interieur, met sfeervolle bollampen, veel hout en ruime balies, zorgen voor een gezellige sfeer.

Lees hier een uitgebreid portret van de eigenaren van de Foodhallen! Dit stuk stond eerder in Entree Magazine.

Artikel delen