Boek nu je stand voor de 10e editie van Gastvrij Rotterdam in september 2023

Gastvrij Rotterdam 2023

Boek nu je stand voor de 10e editie van Gastvrij Rotterdam in september 2023

Gedurende drie dagen, van 18 t/m 20 september 2023, staat Rotterdam Ahoy in het teken van top gastronomie, de meest innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Boek vóór 13 januari 2023 een stand voor de komende 10e editie van Gastvrij Rotterdam en maak kans op vier VIP tickets voor het uitverkochte Vrienden van Amstel LIVE!

Meest succesvolle editie

Gastvrij Rotterdam 2022 was de meest succesvolle editie tot nu toe, waar meerdere records zijn verbroken. Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten Rotterdam Ahoy, waarmee het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers is verslagen. Gelet op de actuele situatie in de branche met de diverse aanhoudende uitdagingen rondom onder meer het tekort aan personeel in de horeca, was de opkomst boven verwachting. 

Robert Melaard, managing director van Gastvrij Rotterdam, over Gastvrij Rotterdam 2022: “Het is geweldig dat we van zoveel exposanten wederom het vertrouwen hebben gekregen door hun deelname te bevestigen en dat zoveel vakbezoekers de tijd hebben vrijgemaakt voor een bezoek.”

Gastvrij Rotterdam 2023_2

Deelnemen aan Gastvrij Rotterdam 2023

Horecaondernemers kunnen op verschillende manieren deelnemen als exposant aan Gastvrij Rotterdam. Exposanten kunnen zelf een stand bouwen, maar er kunnen ook volledige stands verzorgd worden. Zorg voor de beste exposure voor jouw bedrijf of product onder duizenden horecaprofessionals op de beursvloer met een luxe standbouwpakket van 2,5m of 3,5m hoog.

Ook kunnen exposanten ervoor kiezen om deel te nemen in één van de drukbezochte themapaviljoens zoals het Wine & Fine Food, Cocktails & Beans, het Craft Beer Center, het duurzame "Dit Smaakt Naar Meer!" Paviljoen of Vegan Taste Lab. Voor startende bedrijven biedt Gastvrij Rotterdam mogelijkheden in de Start-Up Spots.

Lees hier alle standmogelijkheden

Maak kans op VIP tickets voor Vrienden van Amstel LIVE!

Bezoek de stand van Gastvrij Rotterdam (8.402) op de Horecava. Schrijf vóór 13 januari 2023 in voor de komende 10e editie van Gastvrij Rotterdam en maak kans op vier VIP tickets voor het uitverkochte Vrienden van Amstel LIVE! in Rotterdam Ahoy op 25 januari 2023.

Bij inlevering van jouw deelnameformulier op de stand van Gastvrij Rotterdam op de Horecava krijgt u tevens een doos luxe Royal Leerdam Wijnglazen ter waarde van €50.- cadeau.

Gastvrij Rotterdam 2023_3 Gastvrij Rotterdam 2023_4
Artikel delen